Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a sok értelmes csaj miért nem nézi semmibe a gazdagabb srácokat?
Figyelt kérdés
.......miért zavarja ha jobb a kocsid az átlagnál?
.......miért hiszi hogy egy nagyképű köcsög?
stb.....
2009. jún. 25. 10:50
21/22 anonim válasza:
Én bevallottan jobban élek az átlagon felül is,és az ismerőseim és barátaim ezt köztudottan tudják rólam, egyszerűen olyan az alap életszínvonalam amit más el se tud képzelni,de akik ismernek tudják hogy sosem hencegtem ezzel mert nem így neveltek,viszont nagyon sokan elítélnek ez miatt,lányokkal egyszerűen nem tudok megbarátkozni.
22/22 anonim válasza:
még szerencse hogy nekem kenyérre sincs pénzem :D
amúgy aki a külsőd, az anyagi helyzeted [legyen az "túl" jó, vagy rossz] alapján ítél meg az nem esik az "értelmes csaj" kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!