Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet az előző pasija folyton zaklatja, el kellene küldenem a fenébe a srácot, vagy hagyjam a bnőmre (lent)?
Már vagy fél éve szakítottak (néhány hónapig voltak együtt), a lány akkor sem szerette igazán, csak valami vonzotta benne, de már ő sem érti, hogy mi (szex is jó ha 5 alkalommal volt ez idő alatt. Szóval szakítás óta egyfolytában írogat neki facebookon, hogy nem tud nélküle élni, nagyon hiányzik, hagyjon ott engem és menjen vissza hozzá, meg, hogy aludjon ott nála. Nemrég találkoztak, a barátnőm szánalomból rászánt 2 órát, utána velem találkozott. Mesélte, hogy többször is le akarta smárolni(a volt pasija), meg folyton mondogatta, hogy menjen vissza hozzá és hogy szerinte a lelke mélyén még szereti.
Mit kéne tennem? Hagyni, hogy a bnőm elsimítsa a dolgokat vagy mint a pasija ideje lenne levakarnom róla?
nálunk is volt hasonló...csak engem mindig hivogatott meg minden...pedig megmondtam neki hogy hagyjon békén van párom...aztán meguntam és a következő hívásnál a párom vette fel...azóta nem hívott...;)
szerintem beszélgess el vele...;)
N22
A barátnőd majd tisztázza magában a dolgokat ...!
Neki kell, ezt megtennie, meg lerendeznie a csávót!
Meg ha már tényleg nem akar tőle semmit, minek találkozgat vele?!
Így csak okot ad a volt barátjának arra, hogy bizakodjon, hogy visszakapja őt ...!? :/
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!