Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom letette miattam a cigit, viszont most új ötlettel állt elő, részletek lent!?
A barátom dohányzott, de én úgy jöttem vele össze, hogy megmondta, már teljes mértékben leszokóban van. Napi egy dobozzal szívott másfél évig, és kb fél év alatt sikerült azt a szintet elérnie, hogy max 2 havonta gyújtott rá. Legutóbbi alkalom az júniusban volt, de most azt mondta nekem, hogy nem akarja megígérni hogy soha többet nem fog rágyújtani, mert ha megkívánja akkor egy szálat miért ne, meg semmi baja nem lesz tőle. Viszont arra megesküdött, hogy rászokni semmiféleképpen sem fog. Én félek, hogy esetleg túlzásba viszi, de remélem nem fogja. Havi 1 szálat talán el tudnék viselni, de nem értem arra is pl mi szükség van. Én nem szoktam dohányozni, azért vagyok ennyire merev ebben a témában.
Ugye ilyen egy szálaktól nem lesz baja? Nekem a legfőbb problémám az, hogy nagyon féltem őt, a szövődményektől, meg persze imádom az illatát, tehát azt se rontsa el ezzel...
Vélemények?
én rendes dohányos vagyok, mégis annak tartalak...
gondolom amikor összejöttél a pároddal tudtad hogy cigizik...az már csak egy kedves "gesztus" volt Tőle hogy felajánlott szankciókat a cigivel kapcsolatban...inkább értékelni kellene, nem kalitkába zárni...ha egyszer valaki rászokik, az sose fog leszokni, max X évre/időre abba hagyja, és ha jön egy számára nagy gond vagy akármi, újra cigizni fog...ha ennyire zavar keress olyat, aki abszolut füst mentes...
N22
N22 vagyok
azt még hozzá tenném, hogy az jobb lenne ha a hátad mögött cigizne és úgy jönnél rá? legalább elmondta hogy lehet hogy még rá fog gyújtani...nagyon idegesítő lehetsz :S
Én egyáltalán nem cigizek, párom viszont igen. 4 hónapja vett e-cigit, azt szívja, előtte kb. 2 évig napi 4-5 szálat, előtte 1 dobozzal és én annak is örültem, hogy csak napi 4 szálat szív.
Én is azt mondom, hogy túlzásba viszed. Bár én soha nem cigiztem, de sejtem, hogy milyen nehéz lehet letenni. Éppen ezért inkább örülj, hogy havi 1 szálat szív csak, ne csak talán elfogadd. Én is féltem a páromat, mint minden ember, aki szeret valakit. De túlzásokba azért nem kéne esni, te viszont eltúlzod.
"Nem értem, hogy miért probléma az, ha féltem őt, hiszen szeretem és azt szeretném, hogy egészséges legyen"
Mert mi férfiak saját magunk döntjük el, hogy mit csinálunk és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!