Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig voltatok/vagytok együtt az első párotokkal?
Mennyire valószínű, hogy az első barátnőmmel legyek életem végéig? :)
több mint fél éve vagyunk együtt, mindkettőnknek ez az első kapcsolata! 15-16 között vagyunk.
Nagyon rossz úgy, hogy elköltöznek, de ilyenkor nem lehetne mondjuk hetente/kéthetente találkozni, vagy valami? :/
Utána tartottátok a kapcsolatot, vagy mit tettetek?
lassan 5 éve :)
És az csak rajtatok múlik, hogy mennyi ideig lesztek együtt :)
3 hónap, de azzal aki szexuálisan is első volt vele jelenleg másfél éve, de ennek lehet, hogy pont most lesz vége.
Megvan az esély rá, hogy örökre együtt maradtok. Én drukkolok nektek :)
mellesleg szerintem mindenki úgy gondolja első szerelménél, hogy vele marad örökre. Van akinek összejön, van akinek nem. 19/L
Lassan 10 éve.
(5 évnél volt egy féléves szünetünk, mert nem egyezett az elképzelésünk a jövőt illetően. Aztán úgy alakult, hogy mégis együtt folytatjuk tovább.)
24N
háát nem volt valami sok max 1 hónap..:)
L
#17 vagyok.
Nálunk alapból kizárt, hogy tudtam volna tartani a kapcsolatot. Akkoriban nem volt internetem, ő nem tudott hazajönni, a mobiltelefonálás meg drága lett volna meg értelmetlen is, hiszen úgyse tudtunk volna találkozni sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!