Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig voltatok/vagytok együtt az első párotokkal?
Mennyire valószínű, hogy az első barátnőmmel legyek életem végéig? :)
több mint fél éve vagyunk együtt, mindkettőnknek ez az első kapcsolata! 15-16 között vagyunk.
1. 5 hónapig
2. Szinte kizárt.
#12 vagyok.
Azért, mert kiköltözött Angliába, és tudtuk, hogy a távkapcsolat nem működne közöttünk.
#12, illetve #14 vagyok. Sajnos utána 3 évig kellett várnom, és akkor is csak egy 3, illetve 4 napos kapcsolat jött össze. Aztán rá fél évre jött össze egy, de az is csak alig 2 hónapig tartott.
Sajnos ráéreztél, az első barátnőm után alig találtam magamra, pedig kerestem az igazit, csak egy idő után annyira leadtam az igényekből, hogy legyen valakim, hogy sajna olyan lányokra leltem rá, akikkel csak rövid kapcsolatokat tudtam kialakítani.
2 év
és azért lett vége, mert elköltöztek a szülei - vele, jó messzire, szépen könnyesen elváltunk örökre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!