Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres?

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom már 3 éve.rengeteget beszéltünk.éjjel nappal.. de most már 2 hete nem beszéltünk.. utóbbi időkben én írtam rá és most azt várom hátha ő ír.. :/ 20kmre lakik tőlem de egy évbe találkozunk vagy 3x.. szerintetek?:S
2012. szept. 2. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:

20 km nem olyan eget rengető távolság, hogy csak ilyen keveset tudjatok találkozni. Lehet ideje lenne személyesen is beszélgetnetek és sort keríteni egy találkozóra.

Egyébként Én azt gondolom, hogy talán nő van a dologban... Általában akkor szokott így alakulni a dolog..

Persze sok minden más oka is lehet..

Szerintem kérd meg, hogy találkozzatok, hogy személyesen át tudjatok beszélni mindent. Jobb, ha szemtől szembe teszed fel neki ezt a kérdést, hogy miért is nem beszéltek 2 hete.

2012. szept. 2. 18:24
 2/3 ASOT ***** válasza:

20 km az semmi!

Az hogy miért nem...annak több oka is lehet.

- lehet h haragszik rád valamiért

- lehet h egyszerűen csak nem vagy a szíve csücske

- lehet h a barátnője ha van neki akkor az nem nézi jó szemmel h egy lány barátjával találkozgat.

Nálam 1x anno volt ilyen, de az azért volt mert a lány olyat tett amiért a legtöbben a büdös kúva annyába alküldték volna és sose állt volna vele szóba többé, de néha beszélünk.

2012. szept. 2. 18:34
 3/3 anonim válasza:

Asszem hasonló lesz amin én is töröm a fejem.

Odavagyok a lányért 6 éve mindennap beszélünk, végül elmondtam neki hogy odavagyok érte, amit vegyes érzelmekkel fogadott, de leginkább a maradjunk barátok mellett voksolt, na persze nem mondta ki véglegesen, hogy semmi esélyem(tartaléknak jó leszek). Ez volt 1 éve azóta sem történt változás, én meg belepusztulok szép lassan, hiányozni fog a barátsága is de nem tudok mit tenni. Szerintem könnyen lehet, hogy nálatok is ez van, odavan érted , vagy volt, de fontosabb neki is a kapcsolatotok még ha csak barátság is, de kell 1 kis kihagyás mert kül. beleőrül az ember. A kérdés az, hogy te most miért ijedtél meg? Most, hogy nem ír jobban hiányzik?

2012. szept. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!