Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan viszonyuljak az egészhez?
Holnap kezdődik a suli. És a barátommal úgy vagyunk együtt, hogy nem vállaljuk föl a kapcsolatunkat csak a szüleink előtt. Én egyszerűen nem fogom bírni ha suliba megint semminek kell nézni a másikat. Mondtam már neki többször is, de mindig csak annyi, hogy: tudod jól, hogy nem tartana sokáig... =/ Ráadásul most még össze is kaptunk, és már 3. napja nem beszéltünk egymással. Mit tegyek, hogy felvállaljuk? Vagy szerintetek most más lesz a suliban? Mert most nyáron jöttünk össze úgy igazán, ami nyáron történt kettőnk között az több volt jóval érzelmileg, mint eddig. Segítsetek léci!
Köszönöm szépen előre is az értelmes válaszokat!
Miért nem vállaljátok fel? Nem értem!
Én két évig voltam együtt az egyik osztálytársammal. Az első 3-4 hónapban igyekeztünk titokban tartani, amíg nem volt biztos az, hogy komoly kapcsolat lesz, utána szépen kiszivárgott. Nem faltuk egymást a suliban, leültünk olykor egymás mellé beszélgetni és ennyi.
Bőven ballagás után szakítottunk már. Egyáltalán nem éreztem problémásnak a témát.
Neki sok olyan barátja van aki engem nem kicsit utál. És azt nem akarja, hogy mindig cikizzenek engem is ha vele vagyok, mert fél, hogy így hamar elvesztene. Akkor nekem is vannak olyan osztálytársaim akik meg szintúgy azzal piszkálnának, hogy vele vagyok. Igazából engem ez az egész nagyon nem tud érdekelni. De én már föladom. Nem tudok hogy a lelkére beszélni. Am meg 7 hónapig húztuk a kapcsolatunkat. Nem volt addig semmi. Aztán a barátom bevallotta nekem, hogy szeret, és akar, majd akkor kaptam meg az első csókom. Azóta 4 hónapja vagyunk együtt. Szal nem tudom. Majd lesz valahogy, csak így rossz.
Köszönöm azért szépen a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!