Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyuljak párom gyermekéhez?

Figyelt kérdés

10 év korkülönbség van párom és köztem.Ő jelenleg 33 én 23 éves vagyok. Párom szerint jóval komolyabban és érettebben gondolkodom,mint a hozzám hasonló korú nők/csajok, ezért is tudjuk tökéletesen megérteni egymást.Napokban közölte velem,hogy neki van egy 8 éves gyermeke.

Ebben az esetben ti mit lépnétek?

2012. márc. 6. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Rajtad múlik, mennyire tudod ezt akceptálni.
2012. márc. 6. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok nektek, hogy ennyi eszetek van 23 éves vagy és már más gyerekét akarod nevelgetni.
2012. márc. 6. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt hogy még csak most tudtad meg ezt a fontos információt?

Amúgy nem értem a kérdést. Gondolom a gyerek az anyjával él, különben már feltűnt volna neked a gyerek a párod lakásában... egy 8 éves gyereket nehéz elrejteni a szekrénybe...

Szóval nincs mit kezdened vele. Amikor találkoztok kedves vagy vele azt ennyi.

2012. márc. 6. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy páromnak is van gyermeke.

Egy jótanács:

Ne akarj az anyja lenni, inkább legyél a jó barátja.

Ne sajnálj tőle semmit amit a párod sem sajnál.

Ha nem így teszel, már most jobb ha szakítotok.

Általában az emberek a saját gyermekükért "ölni" képesek, és ha megbántod a gyereket, a párod bántod meg vele.

Ezért fuccsolt be a 2. házasságom is.

Én a feleségem gyermekét úgy kezeltem mintha a saját lányom lenne, Ő pedig az én gyermekemmel távolságtartó volt, sokszor megbántotta őket.

Ezzel amit éreztem a feleségem iránt, ki is őlte belőlem.

(35f)

2012. márc. 6. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni, de te 24 évesen még biztos, hogy ezt akarod. Mióta vagytok együtt a barátoddal, és ők mikor váltak el. Nem csak egy fruskát keres aki gyógyítgatja a lelkét egy picit.
2012. márc. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!