Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leoltott a melleim miatt. Ezek után hogy viszonyuljak hozzá?
Szóval kicsi a mellem, a nagy mell kedvelő barátommal ( hát ez megnyilatkozik falinaptárról, hátérképekről ) együtt vagyunk egy éve. Ez egy dolog. Tegnap egy szórakozóhelyen voltunk, és nem vette észre hogy fültanúja vagyok ahogy nagy mellekről áradozik, és diszkréten megkértem hogy azért legyen tekintettel rám hogy itt vagyok én is, legyen tapintatosabb. Erre nekem esett hogy ne rinyáljak, ő már pedig imádja, és nemcsak ezt a segget a testet mindent imád és megnéz a nőkön!
Köpni nyelni nem tudtam. Nem vagyok féltékeny típus, soha nem csináltam ügyet semmi ilyesmiből, annak ellenére hogy alig van így is önbizalmam a sok ilyen dolog láttán. Ezt nagyon erősnek véltem, és nem bírok jó érzéssel gondolni a barátomra. Nem csalt meg, vagy ártott nekem, de mégis erősnek éreztem ezt, és nem is tudom hogy viszonyuljak hozzá ezek után. Túlreagálom szerintetek, és nyeljem le? Vagy megragadta az alkalmat hogy közölje hogy nem vagyok elég jó neki? Kérlek, ha írtok csak normális válaszokat. Köszönöm
Nem volt ittas állapotban véletlen?
Sok f@szságot össze lehet hordani részegen.
Ha józanul mondta, nos, szedd a cókmókod, és küld el a kur@ anyjába. Mocskosul tapintatlan volt. Hagyd hogy gürizze ki tőled a második esélyt, de addíg is szenvedjen a mosléééék!
Megérdemli!
21F
Csak azt tudom én is mondani, mint az utolsó. Bár részegen is épp elég bunkó dolog az ilyesmi, de ha józan volt, akkor meg ráadásul egy hatalmas nagy tahó... Szerintem kár az ilyenre pazarolni az értékes idődet, mikor nála százszor jobbat is találhatnál, aki megbecsülne, és értékelne, úgy ahogy vagy, tetőtől talpig, anélkül, hogy titokban másra verné a f.szát... Bocs, lehet hogy előítéletes vagyok, és nem ilyen vészes a helyzet, de az írásod alapján nekem nem tűnik komoly gyereknek a barátod.. :/
21/L
Iszonyú tapló!!!! Tudod, ez nem csak ízlés, de intelligencia kérdése is. Az a baj, hogy ő ezt ennyire fontosnak tartja, ráadásul még számodra megalázó módon reklámozza is.
Elmondok valamit, én nagymellű vagyok, ennek ellenére undorodtam az exem beteges nagy mell mániájától!!! A jelenlegi párom is nyilván szereti a melleimet, mint ahogy mindent rajtam, de azért egészséges mértékben, nem állandóan erről beszél, meg nem mond olyanokat, hogy az nem érdekelné, ha nem lennék tanult, csak ugyanilyenek legyenek a melleim. Olyanokat se, hogy nem is járna velem, ha kis melleim lennének. Fuhh akkora primitívség, ha valaki erre van ráfixálódva és ennyire, hogy még így is taszított ez a hozzáállás, hogy történetesen megfeleltem az elvárásának.
A barátod egy évig titkolta, hogy ilyen? Vagy eddig ezzel hogy álltatok?
Hagyd ott.
A részegség nem mentség. Attól csak őszintébb lesz, és kimondja hangosan azt, amit máskor magában tart előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!