Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leoltott a melleim miatt. Ezek után hogy viszonyuljak hozzá?
Szóval kicsi a mellem, a nagy mell kedvelő barátommal ( hát ez megnyilatkozik falinaptárról, hátérképekről ) együtt vagyunk egy éve. Ez egy dolog. Tegnap egy szórakozóhelyen voltunk, és nem vette észre hogy fültanúja vagyok ahogy nagy mellekről áradozik, és diszkréten megkértem hogy azért legyen tekintettel rám hogy itt vagyok én is, legyen tapintatosabb. Erre nekem esett hogy ne rinyáljak, ő már pedig imádja, és nemcsak ezt a segget a testet mindent imád és megnéz a nőkön!
Köpni nyelni nem tudtam. Nem vagyok féltékeny típus, soha nem csináltam ügyet semmi ilyesmiből, annak ellenére hogy alig van így is önbizalmam a sok ilyen dolog láttán. Ezt nagyon erősnek véltem, és nem bírok jó érzéssel gondolni a barátomra. Nem csalt meg, vagy ártott nekem, de mégis erősnek éreztem ezt, és nem is tudom hogy viszonyuljak hozzá ezek után. Túlreagálom szerintetek, és nyeljem le? Vagy megragadta az alkalmat hogy közölje hogy nem vagyok elég jó neki? Kérlek, ha írtok csak normális válaszokat. Köszönöm
Inkább keress egy olyan pasit aki értékel. Az ilyen bunkókat jobb elkerülni. Az én párom pl mindig mondta hogy neki mennyire tetszik a mellem meg ennél szebbet még nem is látott (elfogultság) mikor formára se olyan és csak 80/b kb. Taplókkal nem érdemes leállni. Én megmondtam volna neki, hogy akk keress egy nagyobb mellű plázap*csát én meg keresek egy nagyobb farkú normális pasit (még ha nagy is neki) xD
(Jó mondjuk nem tudom alapból milyen a kapcsolat meg általában hogy viszonyul hozzád de ebből a részletből csak ennyit állapítottam meg :D)
Jézusom. Most elolvasva az összes hozzászólást, kicsit megríkattatok. Nem mertem erről beszélni senkinek, mert kínosnak éreztem, és mindig magamban keresem ált. a hibát hogy mit csinálok rosszul. Ezek a hozzászólások az első megerősítések, hogy nem rinyálás, ha valami k*rva sz*rul esik. Köszönöm nektek!
A barátom nem volt részeg akkor. Ma találkozunk ha minden igaz, már nem biztos hogy lesz értelme.
Még valamit, ha szabad... vigyázz rá, nehogy olyan kapcsolatba keveredj, amiben a fószer taktikái/magatartása végett nem tudsz lépni. Lehet, hogy én érzem rosszul, de az esetedben erre reális esélyt látok.
Amúgy meg: éljenek a nem dinnyemellű nők! ;)
A pasid egy utolsó paraszt - mehet a levesbe.
Megjegyzem ezt már a bögyösnős falinaptárról, háttérképről is gondolhattad volna - az ilyen pasikat érdemes messze elkerülni, mert a libidójuk jellemzően nagyobb, mint a farkuk és a szájuk és fantáziájuk pedig szintén messze túlszárnyalja azt, amit egy nőnek valóban nyújtani tudnak.
Biztos csodálatos Nő vagy így is, nem a melleddel kell lenyűgözni egy pasit, hanem elsősorban az inteligenciáddal, humorérzékeddel. Szedd össze magad, legyen önbizalmad, lásd meg magadban a szépet, ne hagyd, hogy egy ilyen kretén összetörje az énképedet! Biztos több vagy ettől, és lesz olyan az életedben, aki nem folyton a nagyobb mellű nőket fogja hajkurászni, hanem tisztel! Hűséges és úgy szeret, ahogy vagy! :) Hisz neki az lesz a tökéletes. :)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!