Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tetszem soha senkinek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Még nem jártam senkivel. Nem tudok közeledni az emberekhez. Hogyan csináljam, hogy bárki is észrevegyen. Nem szeretek kihívóan öltözni, nem vagyok különleges, de nem vagyok kövér, se csúnya. Néhány fiú közeledett felém de nagyon bénák voltak, ezért gyorsan leráztam őket. Most viszont ott tartok, hogy bárki jöjjön, csak szeressen már valaki! És már nagyon kívánom a szexet is. Mit tegyek, hogy felszedjek egy pasit, aki esetleg tetszik. Rögtön kezdődik az egyetem, itt az alkalom, és nem akarom elszúrni. Kérlek adjatok jó tanácsokat.

2012. szept. 2. 00:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Képet kérek. Egyébként sok minden a mosoly ha valaki virul ha valaki boldog és árad belőle a jó sugárzás. Egy komoly szomorú lányhoz senki nem megy oda még az időt sem megkérdezni, mert félnek hogy leharapják a fejét és semmi érdekes nincs egy komoly lányban. Ezt onnan veszem amikor egyedül mentem buliba senki fel se kért táncolni amíg csak ücsörögtem , és néztem magam elé, de mikor megkezdtem táncolni jó kedvem lett pár feles után és mosolyogtam egyből lett 4 táncpartnerem is. 24L.
2012. szept. 2. 18:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretnék képet feltenni, mert tudom, hogy rengeteg ismerősöm, volt osztálytársaim használják az oldalt. Még a végén rám akadnának és az égés lenne, mert szerintem mindenki azt hiszi, hogy magabiztos, céltudatos ember vagyok, akinek azért nincs pasija, mert nem akar. De igazából ez nincs így...

Most hogy nézem a fotóimat...talán túl babás az arcom, de az ellen mit tehetnék?!

2012. szept. 2. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:
A babaarc az csak előny! :D
2012. szept. 11. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, még a korunk is stimmel:D De én már annyi hülye privátot kaptam az ilyen kiírásaim miatt, hogy már alig merek tanácsot adni. A lényeg: menj el valahova barátnőiddel, mosolyogj sokat, és ne rakd az agyad!:) Ja, és ne itt próbál felcsípni valakit, én nem egyszer jártam már pórul...
2012. szept. 11. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Irtam privátot,hasonló helyzetben vagyok.
2012. szept. 11. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:

@14: Azért kell ésszel, nekem volt már majdnem kapcsolatom innen. Alaposan le kell informálni az illetőt!

Kérdésre válaszolva: Gyanítom kismillió privát érkezett, elsőre átfuthatod azokat, hátha... Meg aztán a szociális érzékenység fejleszthető, tudatosan lehetsz nyitottabb az emberekkel!:)

2012. szept. 11. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!