Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tetszem soha senkinek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Még nem jártam senkivel. Nem tudok közeledni az emberekhez. Hogyan csináljam, hogy bárki is észrevegyen. Nem szeretek kihívóan öltözni, nem vagyok különleges, de nem vagyok kövér, se csúnya. Néhány fiú közeledett felém de nagyon bénák voltak, ezért gyorsan leráztam őket. Most viszont ott tartok, hogy bárki jöjjön, csak szeressen már valaki! És már nagyon kívánom a szexet is. Mit tegyek, hogy felszedjek egy pasit, aki esetleg tetszik. Rögtön kezdődik az egyetem, itt az alkalom, és nem akarom elszúrni. Kérlek adjatok jó tanácsokat.

2012. szept. 2. 00:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
menjél buliba és flörtölj.Valakivel csak összejön ha nem vagy bányarém..
2012. szept. 2. 00:06
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Gólyatáborban nem voltál?

De úgyis az új húsokra az első hetekben rávetik magukat a felsőbb évesek. Nem szoktak komoly kapcsolatok lenni ezekből, de legalább az első félévben lesz melletted valaki.

2012. szept. 2. 00:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Hány privátot kaptál eddíg? :D
2012. szept. 2. 00:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Még egyet sem :P Gólyatáborra még nem került sor, de én nem úgy gondoltam, hogy egy éjszakás kaland, hanem tartósabb kapcsolat. Akkor hol keressem az ilyen embert?
2012. szept. 2. 00:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem kell csinálnod semmit, most majd jönnek 20-asával a privik :D
2012. szept. 2. 00:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Nő vagy, nem kell keresned, majd megtalálnak.

Azt nem értem, hogy eddig miért csak 1-2 pasi próbálkozott be.

Hogy nézel ki? Ha egyetemre fogsz járni, olyan üresfejű nem lehetsz, szóval másfelé kell keresgélni.

2012. szept. 2. 00:25
 7/16 A kérdező kommentje:

Hogy hogy nézek ki?

Barna, hosszú haj, barna szemek...kerek arc...mindenki szereti a mosolyom. Szerintem a legszebbek a fogaim. A testem... nem vagyok egy bomba alak, de nem kicsik a melleim. Talán egy kicsit alacsony vagyok(163). Semmi ijesztő nincs rajtam...

Hogy érted, hogy máshol kell keresni?

2012. szept. 2. 00:30
 8/16 anonim ***** válasza:
képet az Istenért...képet :D
2012. szept. 2. 00:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Úgyvan.Leírásból nem lehet sokmindent mondani:D
2012. szept. 2. 01:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia tegyél fel ide magadról egy képet semmi probléma nem származhat belőle úgyis csak az első pár napban jönnek a válaszok utána ezt a képet meg sem fogják látni.Hátha tudunk tanácsot adni hogy mi lehet a baj.
2012. szept. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!