Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem senkinek, miért van ez?
Azért nem tetszel senkinek mert magadnak nem tetszel. Ha tetszel magadnak, akkor már is van valaki akinek tetszel :D De amúgy ha te elhiszed magadról, hogy szép vagy, akkor mások is elfogják neked.
Ebben több a nálad "ocsmányabb" barátnőd. Ő eltudja magát fogadni úgy, és szépnek, te meg nem.
"de a bnőm sokkal ocsmányabb mint én és neki is volt már egy csomó barátja... :( "
Barátnőre nem mondjuk hogy ocsmány, látszik hogy ezis csak egy felszínes barátság. Valószínüleg ő nem ocsmányoz le téged egy - igaz anonim - oldalon, és személyiség függő is a dolog, lehet hogy a személyiséged is rossz hozzá, erre nem gondoltál?
nem gondolta komolyan hogy ocsmány, csak most ki van bukva és irigy rájuk... am meg nekem is van egy-két csajozós haverom és én úgy helyet cserélnék velük F17
Egyébként meg volt már pár lány aki azt mondta nem oylan szép vagy "Tényleg olyan csúnya vagyok?" de nekem tetszettek kb 4/5-re minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!