Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik mindent elsöprő örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik mindent elsöprő örök szerelem?

Figyelt kérdés
Ha a pasi 2év után elhagyja a bnőjét,úgy,hogy közbe szereti,és 2év után kibékülnek,mennyi az esélye,hogy örökre együtt lesznek?
2009. júl. 27. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ezt meg honnan veszed: ",hogy közbe szereti,"

mondták neked 2éven át hogy szeretik egymást...

a vitákról meg 1szó sincs...

2009. júl. 27. 20:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen,mondták! Hogy őszinte legyek,tudom,szemét dolog,de ebbe a pasiba vagyok szerelmes. Én nem akarom,hogy tönkremenjen a kapcsolatuk,csak reménykedek...
2009. júl. 27. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

minek írtad le a történetett semmi köze a kérdésedhez: "Létezik mindent elsöprő örök szerelem?"

igen létezik. csak nem arra a két személyre, akiről írtál.

vagy megpróbálnak együtt lenni, de családi veszekedés közben megölik egymást(ez nem vicc tegnap olvastam újságban).

2009. júl. 27. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:

" tönkremenjen a kapcsolatuk,csak reménykedek..."

hát egyedül a gyereken múlik...

1-2férfi nagyon erőre kaphat és megtesz mindent a gyerekért. de elképzelhető hogy pont emiatt esik szét a kapcsolat...

csak gondolkozz el azon hogy megéri-e egy ilyen pasi... ha őt elhagyná akkor téged is elfog...

2009. júl. 27. 20:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Bocsi,ez tényleg hülye kérdés volt. De a story nélkül sem hiszem,hogy létezne örök szerelem. Bár én most épp ezt érzem a pasi iránt,hogy örökre szeretni fogom. :(
2009. júl. 28. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!