Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az hogy egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy egyik napról a másikra a szerelmet felváltja az utálat?

Figyelt kérdés

Igaz, nem volt zökkenő mentes párkapcsolat, rengeteget bántott, kiabált, alázott, el is igénytelenedett, van hogy napokig nem fürdik, stb.

Szóval okom van az utálatra, de eddig évekig elvakított a szerelem. És hirtelen , csak úgy ránéztem és rájöttem hogy mennyire szenny ember. Ilyen létezik?

2012. szept. 1. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Mivel az utálatot és a szerelmet csak egy vékony hártya választja el. A kettő az majdnem egy és ugyanaz, mivel mind a kettőt tisztaszívünkből csináljuk.
2012. szept. 1. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez csak téged mnősít drága,végre lekerült a rózsaszín szemüveg.

Amúgy add át üdvözletem a csövesnek.

2012. szept. 1. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
"csövesnek" :DDDDDDDDDDD
2012. szept. 1. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Tegyél be a párnája alá egy szappant,tuti világgá megy
2012. szept. 1. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális, csak legyél vele tisztában hogy még most is szereted. Ha már nem szereted majd, akkor jelentéktelen lesz a számodra, így azokat a dolgokat is le fogod sz@rni, amelyek miatt most haragszol rá.
2012. szept. 1. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ebben biztosan van valami... Remélem nem esek vissza.
2012. szept. 1. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindig, amikor visszaesnél, tedd fel magadnak a kérdést, hogy jó -e az neked :)
2012. szept. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!