Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy anyai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy anyai oldalról elhanyagolt fiú jobban vágyik egy nő közelségére?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Anyám sajnos sosem szeretett igazán, apa nevelt fel, aki csak hébe-hóba hazahordott egy-két nőt magának. Szóval ilyen szempontból eléggé el lettem hanyagolva. Kiskamasz koromban azt hittem, emiatt majd problémáim lesznek a párkapcsolatokban, de magam is meglepődtem, hogy ez nem így van. Egyébként nem csattanok ki az önbizalomtól, de nincs vele probléma, ha a nőkről van szó, rögtön megnő az önbizalmam, szinte az összes lánnyal tudok "kapcsolatot létesíteni" (beszélgetni, megnevettetni közeledni)és ez elég meglepő, de lehet ennek köszönhetem, hogy most ilyen vagyok. Azt viszont észrevettem, hogy talán az átlagtól kicsit jobban vonzódom minden nőhöz. Ebben most ne megcsalást értsetek, Isten ments, van barátnőm, de minden nőben érzek valamit, ami miatt rögtön szimpatikus lesz számomra. Azt is észrevettem, hogy nagyon szeretek hozzábújni a csajomhoz, érezni, hogy ott van mellettem. Olyan, mintha anyát keresnék bennük, szerintetek ez nem gáz? Nem tudom normális-e, hogy ilyen vagyok. Lányok, ti nem tartjátok gáznak, ha egy fiú ilyen ragaszkodó? Mitől lehet ez, összefügghet vajon azzal a ténnyel, hogy nem volt anyám? Köszönöm a válaszokat előre is!
2012. szept. 1. 04:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és ettől függetlenül hűséges társ vagyok.
2012. szept. 1. 04:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a természet rendje. Akárki akármit mond a feleségünkben : szeretőt, háziasszonyt, és anyát keresünk aki gondoskodik rólunk lelkünkről, mert önmagunk nem lennénk rá képes.
2012. szept. 1. 04:49
 3/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, nekem van a legklasszabb anyukám, és én is ugyanúgy vágyok minderre...
2012. szept. 3. 05:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kurv@ra örülj neki és gondold át a válaszod mielőtt leírod...
2012. szept. 3. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok a nőkkel kapcsolatban.
2012. szept. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!