Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok, elhanyagolt feleségek?!
Figyelt kérdés
Egy kérdés! Ha egy házasság rossz, nem működik valami jól ugyanúgy boldogtalan és kielégítetlen a nő és a férfi is. A net teli van ilyen férjekkel, de hol ismerkednek a feleségek? Ők közöttük is van pedig szép számmal csalfa...2009. jún. 18. 10:25
1/7 anonim válasza:
Ha házas feleségekkel szeretnél ismerkedni akkor te egy nagy str.ci vagy! Miért nem jók neked a szabad nők? Egy házasságot tönkretenni, és a gyerekeikre nem gondolsz te f.sz???
3/7 A kérdező kommentje:
A szövegértés általános iskolás tananyag! Tessék az apró betűst szépen lassan átolvasni és értelmezni!!!
2009. jún. 18. 10:43
4/7 anonim válasza:
Szerintem a nôk, legvégsö esetben keresnek pàrt a neten! A sok rossz tapasztalat miatt! Na meg nekik àltalàban, màr gyerek is van, ezért nem probàlkoznak, biztosra szeretnének menni, àltalànossàgban mondom, nem mindenkire igaz! :)
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy vannak nők is szép számmal, csak a többség akkora álszent, hogy nem vallja be senkinek, még a legjobb barátnőjének sem. Egy férfi szívesebben "dicsekszik" ezzel. Feleség vagyok, és bármennyire is elítélnek sokan ezért, léptem már félre. Viszont igaz, eszembe nem jutott volna neten keresgélni. Rengeteget lógtam chaten (nem párt kerestem, csak ott ütöttem el sokszor a szabadidőmet), de egy pasi se fogott meg. Aki rögtön a "lényegre" tért az alapból kivolt lőve. Nekem egy olyan pasi kellett akkor, aki törődik velem, tudok vele beszélgetni, megért stb., nem egy olyan aki csak letud egy menetet, aztán ennyi. Akikkel rendesen eltudtam dumálni azokkal meg vagy nem akartam semmit, mert "haverként" fogott meg, vagy nős volt. Nős pasival viszont elvből nem kezdek, a saját házasságom úgy teszem tönkre, ahogy akarom, másét viszont nincs jogom. Aztán a férjemnek egy nem túl közeli ismerősével jöttem össze, majdnem egy évig tartott a kapcsolat. Felvállaltuk, férjem tudott róla. Akkor kapott észbe, hogy elveszíthet, és 100%-os fordulatot vett. Nekünk sikerült ezen túllépnünk, de tudom, hogy mégegy megcsalást ő se bocsátana meg nekem, és én se mennék vissza hozzá, ha már mással kezdek. Mi mindketten hibáztunk egyszer, szerintem ezt ellehet nézni egy házasságban.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az elhanyagolt, rossz házasságban élő, boldogtalan feleségek a barátnőikkel buliznak, vagy a játszótéren pletyiznek a többi anyukával, esetleg vásárló körutakra járnak...
Legalábbis én ezeket az opciókat tudom elképzelni.
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nagyjából és jelenleg én is az elhanyagolt feleségek halmazába tartozom. Mivel van két kis utánfutóm is, főként játszótereken, iskola környékén, orvosi rendelőben, játszóházakban, üzletekben lehet velem találkozni. Mivel a kedves férjem a kis barátnőjével tölti minden szabadidejét, így a kis lurkók állandóan velem vannak. Szerinted hány pasival ismerkedtem már meg??? Mivel az egyik már nagyon ügyesen olvas, a netes ismerkedés sem nagyon működik, mert bármikor beleolvashat édesanya csetelésébe, ráadásul mit kezdjek pl. egy tőlem több száz km-re élő emberrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!