Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak neki? Minek örülne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak neki? Minek örülne?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta rajzolt nekem valamit és h holnap odaadja nem tom mit rajzolt de én is adnék neki valami olyat amit én csináltam.De rajzolni nem akarok mert nem akarom ugyanazt csinálni szóval valami mász szeretnék van ilyen plüs szívem azt oda adjam....nem rég vettem neki.:) 14/l
2012. aug. 31. 23:36
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
süssél neki mézeskalácsot.
2012. aug. 31. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:

"nem rég vettem" Szekrénybe tárolod a szűkebb időre? Vagy miért nem adtak még neki oda?

Lehet szexuális jellegű a kép :D

2012. aug. 31. 23:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahoz még kicsig vagyunk;):d
2012. aug. 31. 23:43
 4/6 walk w1th mee ***** válasza:
Kedves első nagyon nem poénosak a válaszaid nem veszed észre?:D
2012. aug. 31. 23:49
 5/6 anonim válasza:
Na milyen volt a rajz? am egy cd-t írni közös számokból az jó ajándék sztem :)
2012. szept. 1. 00:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Á még nem tom hétfőn kapom meg.:$
2012. szept. 1. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!