Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak neki? Minek örülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak neki? Minek örülne egy 17 éves fiu?

Figyelt kérdés

1 évesek leszünk a barátommal durva 2 hét mulva (17 éves)

Milyen dolognak adhatnék neki ami olyan személyes rolunk szólo dolog:)Mert karkötöt kapot már, az elején plüsst de az még 1 hónap után volt:D akkor kapot még egy kulcstartot amire gravíroztatva van a nevem meg az ő neve, parfüm meg még kisaproságok voltak... szóval valami ilyen szeméyles dologra gondoltam.

Fiuk választá várom leginkább de lányok ti is irhatnátok hogy ti mit adnátok szivesen:)

Párnának örülne amin egy ilyen összeszerkeztett képbe benne lenne az össze kép ami rólunk készült az egy évalat.? (ha nem az összes de egy pár)

Köszi a segítést;)

2009. júl. 2. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
szerintem ha egy felejthetetlen estét adnál neki az lenne a legjobb... legalábbis én annak örülnék a legjobban
2009. júl. 2. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ugyan lány vagyok, de azért írok. Mondjuk elég sok mindent ellőttél nem egészen egy év alatt, de ez a párnás jó ötlet:D Én karácsonyra adtam neki albumot, amit én ragasztgattam tele képekkel, és minden hónapot összefoglaltam, az én barátom nagyon örült neki. Évfordulóra nem adtunk egymásnak túl nagyszabású ajándékot, én sütöttem neki muffinokat, és úgy díszítettem ki, hogy betűnként kiraktam belőle, hogy SZERETLEK, az utolsón pedig egy szívecske volt. Nekem most ezek jutottak eszembe, amik jól sikerültek, remélem, hogy tudsz valamit hasznosítani belőle. (Egyébként a barátom 20 éves lesz augusztusban, ha az is számít, hogy hány éves fiúnak készültek ilyen ajándékok :D)
2009. júl. 2. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!