Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon szeretem:, (

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem:, (

Figyelt kérdés
Szal van egy fiú aki nagyon tetszik nekem de ő sajnos nem magyar. Nagyon messze lakik úgyhogy évente kb. 1szer találkozunk. Nincs barátnője azt mondják nem egy nagy csajozos. Viszont mikor együtt vagyunk soha nem beszélünk kettesben csak társaságba néha. Meg sokszor észrevettem h engem néz meg mikor észreveszem akkor elpirul meg néha el is mosolyodik ha összetalálkozik a szemünk:) viszont mikor elköszön akkor csak kezet fogunk (ami mondjuk elég fura nekem) de akkoris mélyen a szemembe néz és mosolyog. nem szoktunk neten se beszélni meg sehol de én nagyon szeretem őt, kedves, vicces, helyes... Szerintetek mit tegyek? Ráírni nem nagyon van bátorságom:,((
2012. aug. 31. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kérlek! Mi ez a ráírni nincs bátorságom duma? Mitől félsz? Beszélgettetek, bírjátok egymást mégha csak felszínesen is. Írj rá, nyugodtan! Kezd úgy mint egy sima baráti beszélgetést. "Szia, eszembe jutottál és arra gondoltam, hogy rád írok, mi van veled?" Próbálj közelebb kerülni hozzá, mint barát. Ha ez bejön, akkor szervezz egy olyan találkozót ahol kettesben vagytok.
2012. aug. 31. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem írj rá :) próba szerencse, nem veszthetsz vele semmit sem :) viszont az hogy egy évben kb. csak egyszer találkoztok az nagyon kevés a távolság miatt,viszont a távkapcsolat hosszútávon nem tudom jó lehet-e, főleg ha komolyabbra fordulnak a dolgok, de ez csak az én véleményem :))
2012. aug. 31. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
De ő nem beszél magyarul és félek hogy nem tudom elmondani amit szeretnék neki :/
2012. aug. 31. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg írj neki az ő nyelvén, ha beszéled, vagy angolul:)

14L

2012. aug. 31. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is írj neki! De ne egyből azzal kezdd, hogy szerelmes vagy belé, mert megijedhet. Bár az írásodból úgy jön le, hogy te is tetszel neki :)
2012. szept. 1. 05:42
 6/6 anonim válasza:
Bocsi, de nekem más a véleményem. Te nem ebbe a fiúba vagy szerelmes, hanem magába a szerelembe, mint érzésbe, és rá vetíted ki. Keress inkább egy reális kapcsolatot.
2012. szept. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!