Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, anyuci vagy barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, anyuci vagy barátnő?

Figyelt kérdés
Az én 34 éves párom 6 év után hazaköltözött a megözvegyült 71 éves anyjához, mert az fél egyedül. Persze úgy gondolták én is megyek. Viszont én nem megyek soha, mert az a nő igénytelen parancsnok! A párom most úgy van hogy tudja, hogy én azzal a vén k-val nem fogok együtt lakni soha, viszont a banya kötelezi a fiát, hogy márpedig nem marad egyedül és csak vele akar lakni a 4 gyereke közül! Na akkor én most 26 évesen mit lépjek?
2009. júl. 27. 15:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Ne viccelj!Ezt nem hiszem el!
2009. júl. 27. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
igaz, nem vagyok hívő, de még a teremtés könyvében is benne van, hogy a férfi majd elhagyja anyját és apját és ragaszkodni fog a feleségéhez (ez nem jogi feleséget jelent, hanem a társát az életben, azaz téged)
2009. júl. 27. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
anyja csak 1 van az embernek, k*rvából talál 1000-et (hogy a te szóhasználatoddal éljek)
2009. júl. 27. 20:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Elég igénytelen a stílusod

Mond meg neki, hogy döntse el kivel akar élni, te a vén banyával biztosan nem

egy falu nem túl nagy, be lehet nézni anyucihoz naponta, ha annyira akar

2009. júl. 27. 20:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kérheted tőle azt, hogy válasszon közted és az anyja között. Ugyanis benne van a párodban, hogy ő adott ételt a szájába, neki köszönheti az életét, jobb esetben mindig mellette állt és segített neki bármi baja volt. Ha úgy nézzük te "csak" egy barátnő vagy, akivel vagy együtt lesz élete végéig vagy nem, de az anyja mindig az anyja marad. Szóval a párod nagy valószínűséggel elég anyásnak tűnik, és ha választásra készteted szerintem kicsi az esélye, hogy nem haragszik meg rád, nem lát benned hirtelen egy önző lényt és az anyját választja.

El kell beszélgetni a pároddal, hogy megérted hogy ragaszkodik az anyjához és hogy próbál segíteni rajta, de nem megy az, hogy ő eldobja a saját életét mert az anyja most éppen úgy kívánja. Felnőtt értelmes érett férfi, így hát ilyen döntést is kell hoznia. Pl. szerintem jó ötlet lenne, ha megpróbálnátok rávezetni az anyját, hogy menjen egy idősek otthonába. Vannak egész otthonos helyek, ott nem lenne egyedül, sok új barátja lenne, nem kellene mitől félnie, és senki életébe nem rondítana bele.

Vagy nem tudom, egy helységben laktok-e, milyen az anyagi helyzetetek, de esetleg ha egy utcába költöznétek az anyjával (nem közvetlen egymás mellé), akkor nem erősködne ennyire hogy ott lakjon a fia, hisz bármi van át tud ugrani, tud rá figyelni, de közben élni is tudja a saját életét és téged sem idegesít. De persze ez nem úgy működik hogy csettintesz egyet, másrészt megvan a lehetőség hogy odaszokik hozzátok.

Hát nehéz helyzet és nehéz rá megoldást találni, azért kattogjon az agyad, és inkább a kompromisszumokon gondolkodj, ne a választásos dolgon, mert abba belebukhatsz.

2009. júl. 27. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja hogy anya csak 1 van annak igaza van!Nekem is van anyám,de sosem tenné ezt velem, és nem használna, nem kötelezne!Szerintem rengeteg férfi szereti az édesanyját, de tisztában van vele,hogy a további életét majd a párjával fogja leélni!Akkor most gonosz módon azt kívánom azoknak a pasiknak akik anyukát választják,hogy szexeljene is velük és jelenjenek meg velük.Igazatok van!Nem is értem sok férfi miért nősül meg, mikor anyukája csak egy van , nem veszítheti el.Egyébként az öreg otthon kizárva!Van még 3 gyereke, (nem a párom édestesói)menjen azokhoz,ők már úgyis idősebbek és van köztük elvált is!
2009. júl. 28. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:

önző vagy,nem sajátithatod ki

abból hogy hazaköltözött az anyjához,már láthato,hogy ha választania kell,akkor nem téged választ...ő felajánlotta hogy költözz te is oda,támadásnak fogja venni ha el akarod szakitani őket....

és oké,veled szexel...de szexre,vagy akár barátnőnek,feleségnek talál másik ezret...anya csak 1 van,mindig őt fogja választani,barátkozz meg a gondolattal...

2009. júl. 29. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
előző, ennyi idősen az anyja sem sajátíthatja ki, ugyanolyan önző....sőt, még önzőbb, ennyi idősen egy férfinak már szégyen, ha az anyjával lakik és nem egy nővel...tudod, mit kérdező? ha az anyját választja helyetted a pasi, gondolkozz el a kapcsolatotokon...ha normális családot szeretnél és időben, nem 40-50 évesen belekezdeni, vagy sírni a nem létező család után, akkor kezdj el keresni egy normális partnert.
2009. júl. 29. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!