Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, anyuci vagy barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, anyuci vagy barátnő?

Figyelt kérdés
Az én 34 éves párom 6 év után hazaköltözött a megözvegyült 71 éves anyjához, mert az fél egyedül. Persze úgy gondolták én is megyek. Viszont én nem megyek soha, mert az a nő igénytelen parancsnok! A párom most úgy van hogy tudja, hogy én azzal a vén k-val nem fogok együtt lakni soha, viszont a banya kötelezi a fiát, hogy márpedig nem marad egyedül és csak vele akar lakni a 4 gyereke közül! Na akkor én most 26 évesen mit lépjek?
2009. júl. 27. 15:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
nem választhatod el az anyátol!! nem mondhatod neki h te vagy az anya válaszon!! most özvegyült meg az anya szted neki jo érzés az üres házba egyedül mikor monden a férjére emékeszteti kell neki a törödés! nm lehetsz ilyen szivtelen vesztetél te már egyáltalán vkit ? mert sztem nem mert ha igen meg értenéd h nem jo egyedül a nehéz helyzetben nem fog örökre ott lakini a pasid csak az anyának kell egy kis idö
2009. júl. 27. 16:01
 2/18 A kérdező kommentje:
Na persze!Ez örökös!A bácsi aki meghalt szegény ,az élettársa volt!Én többet sírtam érte mint Ő!Elég jól elvan a banya,csavarog ,jár mindenkihez a faluban!Nem szomorkodik,inkább jól elvan!Viszont baromi igénytelen!A pasim örökre ment vissza hozzá, mert a nő attól fél, hogy betörnek meg hasonlók!" kutyával alszik egy ágyban!Ugráltatja és hülyének nézi a párom!Csicskásnak tartja!
2009. júl. 27. 16:06
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
szerintem meg egy 34 éves érett férfinak joga van már a saját életéhez és családjához... anyuka meg fogja fel, h a gyerekek egyszer kirepülnek a fészekből.... szegény pasas mikor alapítson majd családot, 50 évesen? Ez az élet rendje...az öregek megözvegyülnek, de attól még nem vehetik el egyik gyereküktől sem a saját életét....ez színtiszta önzőség!
2009. júl. 27. 16:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok..most olvastam a kommentedet, szerintem mond meg a párodnak, hogy nagyon nagyon sürgősen álljon a sarkára és legyen férfi! választhat, hogy visszamegy anyucihoz és örökre a kisfia marad, vagy saját családot alapít veled, aki elvileg élete párja...
2009. júl. 27. 16:08
 5/18 A kérdező kommentje:
Végre valaki megért!Kicsit olyan a helyzet,mintha a nő engem nem bírna,és elakar szakítani.Nem ilyen lányt szánt a fia mellé megmondta!Otthonkás parasztlányt akart amilyen ő maga is!Mit tegyek,mondjam,hogy válasszon, akkor majd rámkérdez mit csináljoön az anyjával???
2009. júl. 27. 16:10
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem egy ismerősöm férje meghalt és nem rángatta haza a gyerekeket, egyiket sem. Ez már durva, nekik saját életük van, és ez az élet rendje...

Remélem nem fog rámenni a kapcsolatotok!

2009. júl. 27. 16:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Előzőnek!Nagyon úgy néz ki rámegy a kapcsolatunk, mert nem tud választani!Én nagyon úgy érzem én leszek a bunkó,hogy nem költözöm oda hozzájuk!Okt. végén halt meg a bácsi,azóta ottlakik a párom.Így már 7. éve járunk,és ez nagyon elszomorít!
2009. júl. 27. 16:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Hogy mit csináljon az anyjával? Már írtam...álljon a sarkára vele szemben is...az oké, hogy még 18-20 éves koráig irányítgatja anya a gyereket, de egy felnőtt ember életét azért ne akarja már irányítani... ha férfi a párod, akkor meg fogja mondani az anyjának, hogy ne szóljon bele az életébe, neki jó veled, és majd meglátogatjátok többször is hetente, de nem fog ott lakni...az anyuka, ha annyira fél, szereltessen riasztót a házra....én is félek esténként, pedig én a párommal vagyok...mindenki fél.
2009. júl. 27. 16:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Egy boxerrel és egy foxyval alszik együtt,nem nagyon kéne félnie!Vagyont meg nincs mit elvinni tőle!Szűzessége sincs már!:D
2009. júl. 27. 16:35
 10/18 anonim ***** válasza:
17%

költözzön a mama hozzátok akkor,nem szakithatod el őket...

első helyen ugyis az anyja áll,vagy elfogadod vagy keresel olyat akinek már vagy nem él az anyukája vagy utálja...átlag normális pasinál első az anyja,akárhány éves...

2009. júl. 27. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!