Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó barátnő a férfiak számára?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre a saját kapcsolatomban, hogy egyre jobban kitör belőlem a vágy az ágyban és iszonyat nagyokat szeretkezünk, heveseket! Fél éve vagyunk együtt a barátommal, ő 23, én 20 éves lány. Emelett (az ágyon kívül) pedig bújik, óv mindentől, félt és néha féltékeny.
Tehát egy barátnőnek r*bancnak kell lenni az ágyban, a többi "területen" pedig egy szerelmes, odaadó, gondoskodó barátnőnek? Én úgy vettem észre, hogy ez a barátom számára jól működik, de tartok attól, hogy idővel átalakul szexkapcsolattá... lehet félnivalóm, srácok, férfiak?
Véleményeket várok:) Köszönöm! :)
2011. jún. 1. 15:19
1/7 anonim válasza:
Szerintem a szexuális élet a szerelmi életen belül egy külön kategória, ott ki lehet és ki is kell élni a vágyakat. Van aki azt szereti ha a társa egy ribanc az ágyban, van aki nem. Ha te így viselkedsz és a pasidnak pont ez tetszik, akkor szerencsések vagytok, jól egymásra találtatok. Ennyi.
2/7 B.angel válasza:
Bár én nőnemű vagyok, de azért azt elmondom, hogy a párom is egytől egyig illeszkedik a te párodra leírtakhoz. Az ágyban én is nagyon heves vagyok, vadmacska. :D És ez bejön neki, az ágyon kívül meg kis bújós, szerelmes. Úgy látszik a legtöbb fiúnak ez kell. Hiszen szerelmesek, és még jók is az ágyban az ilyen lányok. Keresve se találhatnának jobbat. Ne izgulj, nem lesz ebből szexkapcsolat! Csak észszerűen kell csinálni. :)
4/7 anonim válasza:
Nem kell félned. Ez nem alakul át. Ideális esetben a szerelem és a szex együtt jár. Miért múlna ki a kettő külön, külön. Nem törvényszerű
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:) vigyázok az arányokra, szerintem ez a kulcsa az egésznek.
2011. jún. 1. 15:37
6/7 anonim válasza:
Kiegészíteném ezt azzal, hogy szeret a kedvemben járni szeret masszírozni, házias. :) Persze ez lehet kicsit túl nagy elvárás egy nőtől de hát ez lenne az álom.
7/7 B.angel válasza:
Kedves utolsó! Nem, nem nagy elvárás! Ha a páromon látom, hogy fáradt, mert egész nap dolgozik, akkor megmaszírozom. Ha együtt főzünk, elmosogatok, letakarítom az asztalt, stb. Szerintem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!