Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe már évek óta szerelmes vagyok.

egyszer a Balatonnál kirándultunk pár emberrel persze vele is.

Este volt, és a barátnőm nem volt még ott.

ezért ott ültem a parton azzal a fiúval.és még 2 fiúbarátommal egyszer csak elmentem egy kicsit sétálni egyedül aztán utánam jött, és azt mondta hogy már régóta tetszem neki.Mondtam hogy nekem is tetszik már rég óta erre ő megfogta a kezem és mentünk sétálni.mondtam neki hogy remélem fogunk a talikon kívül is találkozni.erre ő hát nem elég csak talikon? (ami persze 1 évben 3x volt) és meg akart csókolni de én elutasítottam ,mert nem akartam elveszteni a barátomat ha egyszer szakítunk.és hát úgymond "jártunk" és egy hónap múlva szakítottunk.és azóta se néz rám és nem beszél velem.segítsetek lécci mit csináljak? szeretnék megint olyan jóba lenni vele mint rég mikor együtt hülyültünk. (mint barátok)

2012. aug. 31. 11:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Létezik egy agyonerőltetett szólás a töltött káposztáról és fogyasztási szokásairól. Gondolom ismered.
2012. aug. 31. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!