Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rosszul teszem ha megcsalom a barátom?
Egy qrva nagy rib*nc vagy :)
Azaz megcsalod a barátod mert a másik fiú helyeseb....-.-
Gondolj bele hogy van egy barátod akit nagyon szeretsz es nem akarsz elveszteni!Nah ez a barátod megcsal....
Milyen érzés lenne? Ugye szar!
Nah most jól megcsináltad szegény gyereknek.....
Ekkora egy kib@szott ri...ot mint te anyukám, nem láttam. 2 hónap járás után megcsalni a barátod...remélem kiderül és kidob mint egy olcsó rongyot...
2 hónap után az ember arra vágyik, hogy a szerelmével legyen nap mint nap, nem arra h másik f.sz után szaladjon...
de tényleg...mér nem szakitasz a barátoddal, ha már jártok az ujjal?? légy azzal, akivel akarsz...de azért lehetnél tisztességesebb is...lehetne ezt normálisan is csinálni...különben is minek neked két fiu?? nem lenne fáraszto?? azt már meg se emlitem, hogy mit érezhet a másik fél........azt már ugyis leirták előttem jopárszor....szakits a másikkal aztán kezdj bele az uj kapcsolatba...
24L
Gyerekek, igy kényelmes neki, miért szakitana a sráccal?
A véleményemet meg leirták elöttem páran.. Köszönöm:)
te is tudod hogy nem helyes amit teszel, ha nem így lenne, nem tetted volna fel a kérdést. szakítanod kellene a másik fiúval. úgy lenne tisztességes.
az ilyen típusú lányok érdemlik meg hogy később majd, egy olyan pasi csalja meg őket akibe őrülten szerelmesek.
egy csók, botlás még belefért volna, de az hogy jársz is a másikkal az már durva.
nem értem a mai fiatalokat. én 26 éves házas nő vagyok. sem a másfél éves kapcsolatunkban, sem a házasságunk eddigi 9 hónapja alatt meg sem fordult a fejemben hogy másik pasival legyek. nem is értem hogy van gyomra ehhez egyeseknek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!