Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rosszul teszem ha megcsalom a barátom?
1. válaszolónak igaza van. Amugy meg remélem hogy majd te is két szék közül a földre esel!
(és most lepontozhatsz mert rosszándékú vagyok :D)
A kérdésed alapján lehetsz vagy 12 éves.
Igen, rosszul teszed, inkább hagyd ott.
Ez a jó-rossz dolog relatív, de hogy egy selejt ember vagy, az tuti.
Remélhetőleg kamatostól visszakapod majd az élettől.
Nem teszed rosszul, azzal légy akit szeretsz.
Én is helyes vagyok ám. :)
29/F
Nem, szerintem nagyon jól csinálod!
Hagyd, hogy a helyes srác párszor levarrjon.
Aztán eldicsekedik a haverjainak, ami után egyértelmű, hogy a barátod is megtudja.
Kiakad, kidob, és mindenkinek elmondja, mekkora rihe vagy.
Ekkor szépen egyedül maradsz, és mire elfelejti a környék, mekkora ribi vagy, addig lesz időd elgondolkodni, hogy mennyire teszed rosszul, ha megcsalod a barátodat két hónap járás után.
A szegény srác meg minél kevesebb időt pazarol rád, annál hamarabb talál egy rendes lányt.
A jóképű meg újabb rovátkát húzhat, tehát ő is megkapta amit akart.
A környék minden fiúja tudja majd, hogy egy könnyen kapható cafka vagy, úgyhogy ha nem akar hosszan udvarolni, csak kipróbálna a szexet, akkor téged keressen.
Neked meg hirtelen lesz egy csomó érdeklődőd, akik között biztos lesz nagyon helyes, meg kicsit helyes is, és mind jól levarrhatnak. Így végső soron te is megkapod, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!