Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-17 éves lányok, van köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 éves lányok, van köztetek még olyan, akinek sosem volt barátja?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt, bár már szeretnék, de nem ilyen bunkó "kisfiút", hanem egy érzelmesebb, aranyosabb fiút. Ilyet még nem nagyon találtam a környéken, aki van az meg sokkal idősebb, mint én. Ez van, inkább törődök magammal, hogy csinosabb legyek, és hátha közben jön a szerelem. Amúgy veled mi a helyzet? Fiú vagy lány vagy?

16/L

2012. aug. 30. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
16 leszek és sose volt még barátom. A nővérem 19 neki sem. Nem ciki hidd el, inkább az amikor csak azért jönnek össze valakivel, hogy legyen barátjuk. Amúgy ahogy megfigyeltem, ebben a korban a kapcsolatok nem tartanak valami hosszú ideig... Szóval mindenki csak beszél hogy volt már barátja, de igazából szerelmes még kevés ember volt ebben a korban.
2012. aug. 30. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
17 vagyok, és még soha nem volt barátom. Nem hiszem, hogy ez annyira ritka lenne ebben a korban. Tetszettem már pár fiúnak, nekem is tetszett 1-2, de sosem jött össze. Mindig nagyon vágytam rá, hogy nekem is legyen valakim, de már beletörődtem. Majd egyszer lesz.
2012. aug. 30. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nemsokára 16 leszek, nekem sem volt még barátom. :/

tudod: jön a herceg, csak nincs lova, ezért nagyon lassan ér oda hozzád. ;)

2012. aug. 30. 19:00
 5/10 anonim válasza:
17 múltam és még nekem se volt komoly kapcsolatom csak flörtök bulikon satöbbi ;) türelmesnek kell lenni...
2012. aug. 30. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem sem volt 17/L
2012. aug. 30. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Még nem volt, de nem is vágyok az ilyen futókapcsolatokra jelenleg, mert még ebben a korban egy kapcsolat sem tartós, és csak tapasztalatnak jó. A környezetemből mindenki olyan kis "gyerekes", az érettebb fiúk jobban bejönnek. De inkább várok türelmesen. ;)
2012. szept. 15. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt lehagytam, 16/L
2012. szept. 15. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még.

17/L

2012. okt. 16. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
18/F vagyok sohase volt barátnőm
2012. okt. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!