Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszautasítást kapsz de esetlegesen a barátságot nem zárja ki köztetek te félretudnád tenni az egó-dat és elfogadnád azt h csak a barátja leszel?
3x volt nálam ilyen!
Elsőnél nem tudtam mert soha nem tudtam volna úgy nézni rá mint barátra és nem tudtam volna elfogadni h nem érhetek úgy hozzá nem simogathatom meg meg ilyenek...
Másodiknál elfogadtam mert túlon túl fontos lett nekem a lány nagyon megszerettem és semmi képen nem akartam elveszíteni még a barátsággal is beértem csak láthassam. Vele maradtunk barátok a mai napig ennek már 3 éve.
Harmadiknál...szintén nem tudtam elfogadni mert mindenképpen többet akartam, végül eltelt 2-3 hónap aztán ő keresett fel engem, és azóta együtt vagyunk mint egy pár (mert rájött h rosszul döntött és kellek neki sokkal jobban) :) (vele vagyok most már majdnem 1 éve.)
Ez kb olyan mintha anyukád azt mondaná, hogy meghalt a kutyád de megtarthatod
hát azért nem hiszem h pontosan ilyen lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!