Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, h először visszautasítást kaptatok, majd utána ő koslatott utánatok?
Megmondtam neki, h szeretem, nem tehetek róla, de ez van. Ő meglepődött, kicsit zavarba is jött. Épp az ágyban feküdtünk, már meztelenek voltunk, hevesen csókolóztunk és nagyon akartam őt. És akkor kijött belőlem.
Ő azt válaszolta, h nagyon tetszem neki és kedvel, de nem tudja viszonozni az érzéseimet. Aztán később azt mondta, h MÉG nem tudja viszonozni. Nem tudom, h van e jelentősége, de nagyon remélem, h van. Utána még hosszasan beszélgettünk, erősen magához ölelt, simogattuk egymást, egy egy csók.
Aztán eljöttem, ő meg csak ott állt és nem tudom, h mit gondolt, de még egyszer megöleltem és a szívem megszakadt.
Nem voltunk egy pár, alkalmira sikeredett a dolog közöttünk, és volt egy másfél hónapos szünet is.
Hiányzik, szeretem, de kész vége, nem? Vagy Isten könyörgöm, bárcsak adná, h legyen még esély, h vele lehessek.
Jah, és még fontos info lehet, h nem ért soha célba az éjszaka. Úgy értem néhányszor(kb 4-5 alkalommal) nekiálltunk szeretkezni, de nekem nem ment. Egyszerűen fájt, képtelen voltam magamba fogadni. Ez nagyon szánalmas?
19/L Ő25/F
Szerintem nem akart tőled többet. Túl hamar odadobtad magad neki. Én már megtanultam, hogy ezt nem szabad.
26N
Odadobtam neki magam???
hiszen épp azt írom, h nem feküdtem le vele teljesen. Ez sztem rosszabb, mint, ha neki sem álltunk vna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!