Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, h először visszautasítást kaptatok, majd utána ő koslatott utánatok?
Megmondtam neki, h szeretem, nem tehetek róla, de ez van. Ő meglepődött, kicsit zavarba is jött. Épp az ágyban feküdtünk, már meztelenek voltunk, hevesen csókolóztunk és nagyon akartam őt. És akkor kijött belőlem.
Ő azt válaszolta, h nagyon tetszem neki és kedvel, de nem tudja viszonozni az érzéseimet. Aztán később azt mondta, h MÉG nem tudja viszonozni. Nem tudom, h van e jelentősége, de nagyon remélem, h van. Utána még hosszasan beszélgettünk, erősen magához ölelt, simogattuk egymást, egy egy csók.
Aztán eljöttem, ő meg csak ott állt és nem tudom, h mit gondolt, de még egyszer megöleltem és a szívem megszakadt.
Nem voltunk egy pár, alkalmira sikeredett a dolog közöttünk, és volt egy másfél hónapos szünet is.
Hiányzik, szeretem, de kész vége, nem? Vagy Isten könyörgöm, bárcsak adná, h legyen még esély, h vele lehessek.
Jah, és még fontos info lehet, h nem ért soha célba az éjszaka. Úgy értem néhányszor(kb 4-5 alkalommal) nekiálltunk szeretkezni, de nekem nem ment. Egyszerűen fájt, képtelen voltam magamba fogadni. Ez nagyon szánalmas?
19/L Ő25/F
Igen, én is így gondolom. És szeretném is, h egy kicsit mindig megmaradjon az emlékeimben, mert voltak jó pillanataink, szép emlékek.
:)
Exemet még mindig szeretem, pedig nagyon becsapott, és már jó régen szakítottunk. Soha nem keresem, soha nem megyek utána. Ha valamiért találkozunk, akkor kedves vagyok, de ennyi.
Szerintem ne menj utána. Ne keresd, ne hívogasd. Tudom, hogy nagyon fájdalmas (hiszen benne vagyok), de ki kell tartanod. Vallásos vagyok, és tegnap azt mondta a pap templomba, hogy a sorsunkat úgy sem tudjuk elkerülni. Aminek meg kell történnie az meg is fog. Ebben hiszek.
Sok sikert!
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!