Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, h először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, h először visszautasítást kaptatok, majd utána ő koslatott utánatok?

Figyelt kérdés

Megmondtam neki, h szeretem, nem tehetek róla, de ez van. Ő meglepődött, kicsit zavarba is jött. Épp az ágyban feküdtünk, már meztelenek voltunk, hevesen csókolóztunk és nagyon akartam őt. És akkor kijött belőlem.

Ő azt válaszolta, h nagyon tetszem neki és kedvel, de nem tudja viszonozni az érzéseimet. Aztán később azt mondta, h MÉG nem tudja viszonozni. Nem tudom, h van e jelentősége, de nagyon remélem, h van. Utána még hosszasan beszélgettünk, erősen magához ölelt, simogattuk egymást, egy egy csók.

Aztán eljöttem, ő meg csak ott állt és nem tudom, h mit gondolt, de még egyszer megöleltem és a szívem megszakadt.

Nem voltunk egy pár, alkalmira sikeredett a dolog közöttünk, és volt egy másfél hónapos szünet is.

Hiányzik, szeretem, de kész vége, nem? Vagy Isten könyörgöm, bárcsak adná, h legyen még esély, h vele lehessek.

Jah, és még fontos info lehet, h nem ért soha célba az éjszaka. Úgy értem néhányszor(kb 4-5 alkalommal) nekiálltunk szeretkezni, de nekem nem ment. Egyszerűen fájt, képtelen voltam magamba fogadni. Ez nagyon szánalmas?

19/L Ő25/F

2011. nov. 24. 12:47
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nekem keresem, nem hívogatom, semmi életjelet nem adok neki magamról. De az érzéseim a mai napig nem koptak...
2012. jan. 2. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!