Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
van pasim de megcsaltam:S és most ezzel a másik pasival találkoztunk nem egyszer, de a pasimat szeretem még és nem akarom elhagyni őt de a másik pasival csak szex van köztünk és jobb mint a pasimmal , nem tudom h elhagyjam-e a pasimat :S ti mit tennétek?
2012. aug. 30. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kialakult helyzetért mindenki maga a felelős.

Te is ugyanolyan felelős vagy azért, hogy itt tartasz, mint a barátod és a szeretőd.

De ott rottontad el a dolgokat, hogy nem bírsz szembe nézni a helyzettel. Keresed az egérutat. azt helyet, hogy felválalnád a helyzeted és kibogoznád a dolgokat.

Engem is hanyagolt a pasim egy időre, de én megbeszéltem vele, hogy legyünk megint együtt, úgy mint rég, mert hiányzik, És azóta nem is volt ezzel gond.

Szóval kérdező, mindenki lehet hibás, de a te dolgaidban csak TE vagy az aki MINDENT ELRONT!

2012. aug. 30. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt neked köszönheti és nem magának, mert ha el is hanyagolt, akkor elárulom, hogy a kicsi szádat beszédre is lehet ám használni, ahogy normális emberek meg is szokták beszélni a problémáikat, ha meg nem hajlandó változtatni, akkor el kell hagyni és nem belemenni a háta mögött egy viszonyba, amivel őt megalázod magadból meg cafkát csinálsz. Minden kapcsolatban vannak mélypontok, de ha szeretnéd, akkor nem csalnád meg, szóval szakíts vele és hagyd, had élje szépen az életét nélküled.
2012. aug. 30. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. aug. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!