Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjezett/elvált nők véleményé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjezett/elvált nők véleményére vagyok kíváncsi: tényleg vége az életnek a házassággal és be kell nyelni a pasik minden marhaságát?

Figyelt kérdés

Nő létemre félek a házasságtól, megállapodástól. Magam körül csak azt látom, hogy a házasságok csöndes megalkuvásban telnek, nem boldogságban. Tudom, hogy az élet nem habostorta, sok vita van és sokban kell alkalmazkodni a másikhoz, de abban biztos vagyok, hogy ilyen szemlátomást boldogtalan sorsot nem akarok magamnak!

(Ezt nem úgy értem, hogy nem akarok férjhez menni, csak nem akarok ilyen szomorú, beletörődő, önbecsapó életet.)

Tényleg csak álom lenne a boldog házasság? :(

25/N

2012. aug. 30. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
A 8-as által említett "ideális házastársat" le lehet fordítani úgy, hogy egy "jófiú" kell, aki elég lúzer ahhoz, hogy lapátolja haza a pénzt, és elég balf.asz ahhoz, hogy szexmegvonással sakkban lehessen tartani. Időnként pedig beficcenhet egy-egy jópasi alfahím.
2012. aug. 30. 16:37
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es, te biztos pasi vagy! :) Szerintem inkább megbízható, felnőtt férfira gondolt. Miért, szerinted ezt csinálják a nők? (Persze tudom, hogy sokan tesznek így, de nem hinném, hogy mindenki. Egyébként meg azért lehet valakit szexmegvonással zsarolni, mert csak egyetlen testrészében pang a vére.;)
2012. aug. 30. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szélsőséges esetben tényleg előfordulhat, hogy van a "jófiú", aki minden hülyeséget elvisel és van az "alfahím", aki néha úgy istenesen lerendezi a "jófiú" feleségét, ahogy kell.

De ez nem törvényszerű. Sokkal gyakoribb, hogy két olyan ember házasodik össze, akik egyébként nem teljesen összeillőek, párkapcsolatnak nem nevezhető a viszonyuk, de házasságnak azért még jó. Mindketten hasonlóan gondolkodnak az életről, jól kiegészítik egymást, csak épp 20-25 évnyi házasság után már egyáltalán nincs se szerelem, se szeretet. Ilyenkor meg szépen, csendben, magányosan élnek egymás mellett.

A házasságuk viszont ettől még jó. Békés, veszekedések és "kikacsintások" nélküli családi hátteret biztosítanak a gyerekeknek és unokáknak, mindig van mit enni, van tiszta ruha, meleg van a házban - jó a családi légkör, csak a kettejük kapcsolata megy addigra tönkre, mert amúgy nem illenek össze. De ez még mindig jobb, mintha a "hűdenagy" szerelem hozná össze őket, "besikerülne" az első gyerek egy túlságosan vad éjszakán és csak később derülne ki, hogy egyébként hosszú távon nem tudják elviselni egymást.

Neked meg, kedves 11-es válaszoló, nem kell kétségbe esned. Attól, hogy huszon-egypár évesen nincs barátnőd, később még lehet. Csak előbb le kell tenni arról, hogy minden nőt aljas, szemét, pénzéhes dögnek nézz, mert hidd el, nem szeretik ők az olyat, ezzel a hozzáállással nem leszel sikeres náluk. Meg azzal sem, ha erre alapozva sajnáltatod magadat.

(eléggé jellemző ez a gondolkodásmód azokra, akik nem annyira sikeresek a szerelemben, mint szeretnék)

2012. aug. 30. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!