Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról, akinek 19 évesen 35 éves pasija volt?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nagyon más "közegben" szocializálódtam, de ez durván nagy korkülönbség, nem? Mit várhatok egy ilyen lánytól?
2012. aug. 29. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vélhetőleg anyagi támogatásban is részesül(t) a leányzó, pénzért pedig sok mindenre képesek vagyunk mi emberek.
2012. aug. 30. 02:26
 12/14 anonim ***** válasza:
én is 19 évesen ismertem meg egy 36 éves pasast. 2 év múlva megszületett közös gyermekünk, mindkettőnk első, és azóta is egyetlen gyermeke. A korkülönbség sosem okozott problémát, pedig mai fejjel már tudom, nagyon éretlen és szeleburdi voltam. később ugyan szétmentünk, de annak sem volt köze a korkülönbséghez.
2012. aug. 30. 06:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg van ilyen csaj, akkor megérdemli, hogy leköpjék.
2012. aug. 30. 09:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Úgy látom már "elítélted". De akkor nem értem, mit akarsz tőle, "egy ilyen lánytól"?

Birom amúgy, hogy mindig a pénzzel jönnek... Akik ezt mondják, saját tapasztalatból beszélnek? Lehet felszedni egy fiatal milliomost is!

Én ha egy pasira nézek, akárhány éves legyen nem a bankszámla jut eszembe róla és elég gáznak érzem ha a pasi tart el engem. Most éppen nincs munkám és tetszik egy pasi és mikor a munkahely kerül szóba, rosszul érzem magam hogy nekem nincsen neki meg van... Bár nincs köztünk semmi, akkor is. Én nem várom el senkitől, hogy eltartson, saját magam akarom eltartani, mert az szabadságot is ad nekem, nem függök egy másik embertől!

...Ennyire számítónak gondolják sokan a nőket?

2012. szept. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!