Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a lányról, akinek 19 évesen 35 éves pasija volt?
Valóban elsőre túl soknak tűnik, de én nem szoktam ilyenekben ítélkezni. A 19 éves lány nem nevezhető már tininek, és ha fejben is elég érett, végülis semmi akadálya h egy 35 éves pasi mellett is boldog legyen. Én semmiképpen sem ítélném el emiatt, habár én 10 évnél nagyobb korkülönbséget nemigen tudok elképzelni egy srác és köztem. Dehát mindenkinek szíve joga. A szerelem egyébként is vak :)
18/L
végülis felnőttek mindketten. oké, mikor nő fel igazán az ember - sose.
de! még mindig jobb, ha csak az az egy pasija volt (ha így volt). először úgy olvastam a kérdést h "Mi a véleményetek arról a lányról, akinek 19 évesen 35 pasija volt?" még mindig ezerszer jobb, ha 35 éves, mint ha 35 darab. mert a mai világban lassan a 35 darab már természetes lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!