Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám rávenni a barátnőmet hogy többet hordjon combfixet?

Figyelt kérdés
Én imádom ha kicsit kihívóbb ruhákat vesz fel és nem csak akkor ha hozzám jön de ez sajnos nagyon ritka. Várom az ötleteket hogy ki mivel tudja rávenni a barátnőjét ha ilyesmit szeretne illetve a lányok véleményére is kíváncsi vagyok hogy titeket mivel lehetne rávenni?

2012. aug. 29. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

Barátnőd hány éves?

Van még egy taktika,ha még nem elég "érett" bejöhet.

Tégy megjegyzéseket a harisnyás csajokra,stíröld őket,neten is nézegesd,régen egy volt csajomnál bejött,igaz akkor a magassarkú volt a mániám,vhogy mindig elértem amit akartam.lehet tényleg kicsit szerencsés vagyok:)

2012. aug. 29. 18:10
 12/19 A kérdező kommentje:
22éves. Magassarkút hord elég sűrűn úgyh inkább a miniruha combfix kombóra venném rá
2012. aug. 29. 18:13
 13/19 anonim ***** válasza:
ha felvesz ilyet mondd neki hogy milyen szexi, csinos, vékony a combja, sötöböö. szerintem nem nagy kérés...
2012. aug. 29. 19:04
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

"Mint tudjuk a nők hülyék."

A férfiak még inkább. Miattuk olyanok a mai nők, amilyenek! A férfiaknak nincs ízlése, csak a szex számít nekik, bárki jó nekik, aki lyukas alul (bocsánat a szófordulatért), így aztán a nők se törik nagyon magukat (pl.: azért, hogy jól nézzenek ki). Tisztelet a kivételeknek, persze!

21/f

2012. aug. 29. 21:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Na hát igen!!! Ezt azért ne általánosítsd!! Mert,nem a külsö számít,hanem a lélek :O
2012. aug. 30. 09:54
 16/19 Fülünyúl ***** válasza:

"Na hát igen!!! Ezt azért ne általánosítsd!! Mert,nem a külsö számít,hanem a lélek :O"

Ez azért elég hiteltelenül hangzik olyantól, akinek SEX a nickneve. :D

2012. szept. 9. 15:12
 17/19 Fülünyúl ***** válasza:
53%

Érdekes, hogy erre egy nőt rá kell venni, mikor az egyik legszexisebb ruhadarab és a férfiak imádják rajtunk...

Nekem a harisnyák, szoknya és magassarkú cipők hétköznapi, alapfelszerelés. A farmer-póló-tornacipő kombináció szerintem egyáltalán nem nőies, és számos megkérdezett hímnemű szerint erősen vágylohasztó.

2012. szept. 9. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Várjunk csak , nem az a nevem,hogy SEX,hanem az hogy S.E.X. EZ AZÉRT NEM UGYANAZ, MERT LEHET EGY RÖVIDÍTÉS IS!!!!OKÉ???
2012. szept. 12. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:

kinyitod a pofád és megkéred rá

azta :DDD

2015. márc. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!