Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám rávenni a barátnőmet hogy többet hordjon combfixet?
Barátnőd hány éves?
Van még egy taktika,ha még nem elég "érett" bejöhet.
Tégy megjegyzéseket a harisnyás csajokra,stíröld őket,neten is nézegesd,régen egy volt csajomnál bejött,igaz akkor a magassarkú volt a mániám,vhogy mindig elértem amit akartam.lehet tényleg kicsit szerencsés vagyok:)
"Mint tudjuk a nők hülyék."
A férfiak még inkább. Miattuk olyanok a mai nők, amilyenek! A férfiaknak nincs ízlése, csak a szex számít nekik, bárki jó nekik, aki lyukas alul (bocsánat a szófordulatért), így aztán a nők se törik nagyon magukat (pl.: azért, hogy jól nézzenek ki). Tisztelet a kivételeknek, persze!
21/f
"Na hát igen!!! Ezt azért ne általánosítsd!! Mert,nem a külsö számít,hanem a lélek :O"
Ez azért elég hiteltelenül hangzik olyantól, akinek SEX a nickneve. :D
Érdekes, hogy erre egy nőt rá kell venni, mikor az egyik legszexisebb ruhadarab és a férfiak imádják rajtunk...
Nekem a harisnyák, szoknya és magassarkú cipők hétköznapi, alapfelszerelés. A farmer-póló-tornacipő kombináció szerintem egyáltalán nem nőies, és számos megkérdezett hímnemű szerint erősen vágylohasztó.
kinyitod a pofád és megkéred rá
azta :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!