Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám finoman bevezetni a szexuális életbe a barátnőmet? 18év alattiak ne írjanak!
Szóval a helyzet a következő: Van egy 18 éves barátnőm aki minden bizonnyal még szűz(99%-ra biztos vagyok benne) és félénk is egy kicsit. Már pedzegettem neki a szexet mint témát, de én azt vettem ki a szavaiból,hogy még várjunk... de meddig. Amíg fel nem oldódik? Hogy segítsek neki ebben?
Kérlek csak érettek írjanak akiknek van ebben tapasztalatuk.
várj vele.Amíg nem érzi az idejét addig ne próbálgasd.
Majd ha eljött az ideje.akkor finoman kezelj minden dolgot.
De ne erőltess semmit.mert akkor csak bezárkózik
F19
" maximum fél évet adok neki, ha addig se adja meg magát kénytelen vagyok dobni..."
Na, hát ezt így mondd el neki, hogy tudja, milyen ember vagy, és úgy dönthessen....
Hogy várnék-e éveket?
Nos, másfelől közelítjük ezt a dolgot, úgy látom. Az a fő kérdés, hogy mit jelent számodra ez a lány. Ha azt jelenti, hogy valakivel lehet szerelmeskedni, akit kedvelsz, aki "bejön", tehát a középpontban a testiség áll, akkor nem vársz.
Ha viszont Ő, Kis Virág, a személye, a személyisége, a lénye a fontos a számodra, ha hosszú távra tervezel vele, mert vele akarsz lenni, és nem mással, érte akarsz áldozatokat hozni, az ő boldogságát óhajtod, akkor vársz... mert úgyis van még időtök.
A probléma az szokott lenni, hogy egyik fél sem tudja, a másik hogyan tekint rá pontosan. Légy tisztességes, mondd meg neki, és akkor senki nem csalódik.
Na, örülök, hogy tudtam Neked jót mondani.
Tudod, a nők és a férfiak kissé máshogy működnek. A fiúknak fontosabb a szex, mint a lányoknak. Általában. Erősebb a szexuális késztetésük, főleg fiatal korban, és igyekszenek kielégíteni a testi igényüket. Egész addig, míg halálosan szerelmesek nem lesznek, akkor AZÉRT az egy lányért a csillagokat is lehoznák.
A lányok egy jó része azonban egész életében A nagy szerelemre vágyik, az Igazira. És ha a fiúk begázolnak az életükbe, az ő testükkel elégítik ki a testi vágyaikat, aztán "lecserélik" őket, akkor nagyon belesérülnek lelkileg, senkinek, eldobható szemétnek érzik magukat.
Ezért nagyon fontos, hogy a fiú tisztességgel vállalja, mit akar, és a lány is beszélhessen őszintén. Ha egyetértés van, hogy a testi kapcsolat a fontos, és ez mindenkinek megfelel, senki nem sérül. Ha egyetértés van, hogy ásó-kapa, akkor szuper. De ha aszimmetrikus a kapcsolat, a fiú szexet akar, a lány meg azt hiszi, megtalálta élete párját, (esetleg fordítva, de az ritkább),az nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!