Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám finoman bevezetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atika kérdése:

Hogy tudnám finoman bevezetni a szexuális életbe a barátnőmet? 18év alattiak ne írjanak!

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő: Van egy 18 éves barátnőm aki minden bizonnyal még szűz(99%-ra biztos vagyok benne) és félénk is egy kicsit. Már pedzegettem neki a szexet mint témát, de én azt vettem ki a szavaiból,hogy még várjunk... de meddig. Amíg fel nem oldódik? Hogy segítsek neki ebben?

Kérlek csak érettek írjanak akiknek van ebben tapasztalatuk.

2012. aug. 27. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" maximum fél évet adok neki, ha addig se adja meg magát kénytelen vagyok dobni..."

Gratulálok!

Szerintem most dobd, nem érdemel meg téged!

2012. aug. 30. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Két hónapja vagytok együtt?? Ha tényleg szűz még, jó hogy nem feküdt le veled! Egyetértek a többiekkel, légy türelmes és ne emlegesd neki, ne is célozgass rá (lehet, hogy a végén még ő veti rád magát;)!
2012. aug. 30. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:

10: Ez azért így nem egészen pontos. Rengeteg lányt ismerek, aki csak szexkapcsolatra használgatja-cserélgeti a fiúkat.

Igen. Ő "használgatja", aztán dobja a fülig belézúgott srácot.

És az ilyen lányok után gyakran sokat futnak, miközben összetört szíveket hagynak ők is maguk után.

De ezért fontos a korrektség! Hogy mindig tudja a másik (tőlünk telhetően) mire számíthat.

2012. aug. 30. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Végig se olvass, 18 alatt vagyok!

Na már most, ha fontos a számodra, azaz szerelmes vagy belé, akkor nem mondanál olyat, hogy fél év NO SZEX és dobod. Azaz számodra nem jelent többet, mint egy nő, akivel jól kijössz, lehet szeretgetni, stb. Szerintem egy szűz lánynak nem ez a legjobb partner, de így is lehet jól csinálni, ha tényleg akarsz vele törődni.

A lényeg, hogy ne erőltesd, hiszen 2 hónap az semmit nem jelent. Jelenleg még csak szokja meg azt, hogy együtt vagytok, és amikor kettesben vagytok, öleld magadhoz, simogasd, de még csak ruhán keresztül az intimebb részeket. Aztán ahogy telik az idő, szépen lassan lehet "durvulni" és már egy-egy felfedező simogatást is tenni, ha vevő rá. ha nem, akkor megmaradni az eredeti szinten, és azon csinálni. Ha sikerült, akkor pedig egészen addig "durvulj" amíg hagyja. Ha már valami kellemetlen, akkor visszakozni kell 1-2 lépést...

Egyébként nagyon fontos a kommunikáció is. Tudasd vele, hogy mennyire fontos a számodra (de csak őszintén!) és azt, hogy mi tetszik a testében, esetleg a szexről magáról is beszélgethettek, hiszen ez szerintem nem tabutéma, egy kapcsolatban pláne...

Egyébként ha már szűz lánynál tartunk, és még nem voltál olyannal, nagyon fontos a hosszú előjáték, kényeztesd, hogy kellően kitáguljon ott lent, és benedvesedjen, felfokozódjon az izgalma, így kevésbé fog neki fájni... De nem folytatom, úgy sem érdekel téged egy 18- véleménye :P

2012. aug. 30. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!