Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem érdekes a dolog?
Figyelt kérdés
a barátom néha fent van facebookon mikor énis mert látom.és nem ír rám .szerintetek mással beszél vagy nem baj ha néha nem ír rám?:/ vagy csak felnéz?:S2012. aug. 29. 16:51
1/8 A kérdező kommentje:
?:(
2012. aug. 29. 17:00
2/8 anonim válasza:
szerintem is érdekes...marhára... de a fű növekedése érdekesebb.
amúgy meg kérdezz rá. nem kell találgatni, azért tudunk beszélni, hogy beszéljünk, és ne képzelődjünk
5/8 anonim válasza:
Mi találgathatunk itt bármit, úgyse tudjuk a választ, csak ő, kérdezd meg.
De ennyi erővel ő is mondhatja, hogy néha fent van a barátnőm facebook-on és nem ír rám... szóval te is írhatsz ilyenkor.
6/8 TipM válasza:
Ebböl nem derül ki sok minden..
Fiú vagyok, én is csak felnézek facebookra ...
Az életünket nem a facebookon éljük mint a lányok
Az is lehet nem tudja hogy fent vagy ?
Nem várhatod el tőle hogy mindig rád írjon
Az is lehet hogy nem volt gépnél ...
7/8 anonim válasza:
te miért nem írsz rá? Lehet h egyszerűen csak nem vesz észre mert nem azt nézi másodpercenként h ki van fent chaten. Ha ennyire zavar akk kérdezd meg tőle
8/8 anonim válasza:
"Nálunk" is szokott ilyen lenni, de nem fontos hogy állandóan chatelgessünk. :D De egy 1-30 perc múlva úgy is rám ír vagy én rá. :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!