Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem az egyik fiú osztály társamba. De ez egy érdekes dolog. Mit tegyek?
Eddig az első válaszolón kívül mindenki ostoba, és gusztustalan válaszokat adott. De a normális reakciót nem várhatjuk el az ilyen véglényektől...
Kérdező!
Lehet, hogy bisze vagy, sőt biztos. Nem fogod tudni eldönteni, kit szeress. Ha már nem vagy szerelmes a lányba, szakíts vele, de kegyesen! A kihűlt kapcsolat már csak szenvedés. És ha netán a következő szerelmed egy fiú lenne... hát Istenem! Szerelem nem elég? Nem bántasz senkit, ha szereted a srácot, és ő is szeret téged. Legyél vele.
De előtte gondolj végig minden lehetőséget. Nem hinném, hogy pl.: egy coming out után kéne rájönnöd, hogy csak kíváncsi voltál...
"utolsó: csak nem homár vagy te is? :D"
? Ember vagyok, és nem tartok rákokat :)
Kedves 15:38, én a 2. hozzászóló vagyok, és érdekelne, hogy az, hogy én a lányt választanám az miért ostoba és gusztustalan válasz? Ha már a gusztustalanságról beszélünk sztem nem a lány választása az, na mindegy, hagyjuk, mindenkinek a maga dolga.
Én mindenesetre csak leírtam a kérdésre "Mit tegyek?", hogy én mit tennék, olyasmit sem írtam, hogy ha te nem ezt teszed, akkor egy hülye b*zi vagy vagy ilyesmi, semmi felszólítás vagy ítélkezés nem volt az egészben. Végül köszönöm a lepontozást is érte, meg a gusztustalannak és ostobának titulálását.
Üdv.: 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!