Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem az egyik fiú osztály társamba. De ez egy érdekes dolog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ezzel, nem is lenne gond csak a bibi az hogy én is fiú vagyok és van barátnőm akibe fülig szerelmes vagyok, több mint egy éve ő volt az első nekem, de egyszerűen nem tudom most mi lett velem. Tényleg az a fiú íránt is vonzódok és néha nem tudom mit gondol ő. Jó barátom és néha azt hiszem ő is többet akar. Mit tegyek?? Kérlek segítsetek!!2009. nov. 9. 21:34
11/16 anonim válasza:
Nem az a gusztustalan, hogy szerinted a lányokat kell választani. Hanem az az sotobaság a gusztustalan, ami segített neked egy HATALMAS baromságot mondani. Egy meleg srác nem választotta a fiúkat, és a lányokat sem tudná választani.
Mégegyszer: a válaszod ostobaságának mértéke volt gusztustalan, és a többi válaszoló között volt egy-kettő, amiről te sem mondhatod, hogy nem gusztustalan...
12/16 anonim válasza:
Jó, de az illető nem feltétlen meleg, ha barátnője van. Most mondja mindenki azt, hogy azt válaszd, amit jónak tartasz? Hát ezért sok értelme van feltenni egy kérdést.
13/16 anonim válasza:
Gusztustalan kérdés - gusztustalan válasz. Ugyanúgy mint ahogy ti is azok vagytok...
14/16 anonim válasza:
Ha a fiút, szereted, és ő is szeret téged, de már a lány iránt nem érzel semmit, hát ideje lépned! Közöld a lánnyal szépen finoman, hogy szép volt, jó volt, de már kihültek az érzelmeid, és szakíts. Utána pedig kezd el a sráccal:)) Hidd el, egészen más lesz egy másik sráccal lenni, sokkal szenvedélyesebb, és érzékibb lesz maga a kapcsolat is, főleg ha szerelem is van mind a két oldalról, a szexről meg nem is beszélve...:) csúcs lesz hidd el. Én már tudom, voltam fiúval is. Na szia, remélem segítettem.
15/16 anonim válasza:
02:53 olvasni tudni kéne
"...és van barátnőm akibe fülig szerelmes vagyok..."
16/16 kpjani12 válasza:
Nem akarlak megbántani de én már szegény lány helyébe lennék öngyilkos
Képzeld el a szitut:
Peti dobott másért....
Másnap Hallja a pletykát hogy a Sanyiért???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!