Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim lesz egy lánnyal. Mit csináljak? Meghívhatom 1 üdítőre, vagy mi lenne célszerű?
Az jó ötlet!
De szerintem sétálhatnátok is, kellemes az idő, és közben jobban megismerhetnétek egymást, beszélgethetnétek! :)
19/L
Kezd az anállal. Ha nem utasít vissza, biztos mást se fog!
Jobb az elején tisztázni az ilyeneket.
Szerintem egy üdítő mellett elbeszélgethettek.
Cukrászdába ne vidd.
Mozi nemjó, nem tudtok beszélgetni.
Parkba menjetek sétálni, fagyit ha te fizeted nembiztos hogy mer kérni egy gombócnál többet, evvel számolj.
Szóval szerintem az üdítő a legjobb, esetleg meghívhatod egy gyrosra.:D
Hát nem tudom, én csípem az ilyen romantikus rómeókat... Tiszta gáz, nekem tök ciki lenne, a szomszédok elől is elbújnék, ha az ablakom előtt ácsingózna valaki... Na mindegy.
A romantikus randi helyett akár viheted egy szórakoztató randira is. Mehettek állatkertbe. Az tök jó. És sokat meg lehet tudni a másikról közben így is.
És könyörgöm, plüss akármit ne vigyél! Így fog téged elkönyvelni, hogy egy érzékeny lelkű nyámnyila vagy!
Legyél laza, és humoros. A humor a legfontosabb ilyenkor, nem a romantika, arra ráértek később, ha már szerelem lesz köztetek, akkor több értelme is van...
Bocs!
Javítás, nem csípem az ilyen romantikus rómeókat!
Köszönöm a válaszokat! :)
Majd igyekszem. ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!