Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első randim lesz egy lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randim lesz egy lánnyal. Mit csináljak? Meghívhatom 1 üdítőre, vagy mi lenne célszerű?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el fagyizni.
2012. aug. 29. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az jó ötlet!

De szerintem sétálhatnátok is, kellemes az idő, és közben jobban megismerhetnétek egymást, beszélgethetnétek! :)

19/L

2012. aug. 29. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Kezd az anállal. Ha nem utasít vissza, biztos mást se fog!

Jobb az elején tisztázni az ilyeneket.

2012. aug. 29. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egy üdítő mellett elbeszélgethettek.

Cukrászdába ne vidd.

Mozi nemjó, nem tudtok beszélgetni.

Parkba menjetek sétálni, fagyit ha te fizeted nembiztos hogy mer kérni egy gombócnál többet, evvel számolj.

Szóval szerintem az üdítő a legjobb, esetleg meghívhatod egy gyrosra.:D

2012. aug. 29. 13:22
 5/10 taylortimothymatthew ***** válasza:
nekem volt egy 3 éves kapcsolatom aminek mar evek ota vége :) én mikor vele elöször randiztam vittem neki egy plus macit nagyon dijazta és örült neki :) hiába 20 as éveibe van a nő vagy 30-40-50-60-70 es éveiben.... a mai nők kivannak éhezve a romantikára...én játszotam romeot is ... eloszor egyedul áltam az ablaka alat .... végül 50-60 fős csoport vett körül..."csak nők " és nézték mi fog törtenni... remélem le eset hogy nem arrol szól egy randi, hogy elvid valahova megtömni a hasát... arrol szól hogy ismerkedjetek arról hogy kezdjetek egymásal több időt elötölteni. vigyél neki egy kis plus-t dicsérd meg azt hogy milyen jól néz ki ma , kérdez felöle hogy hogy van milyen napja van. igen...ezek kis apró hétköznapi kérdések... de ezel is mutatod neki, hogy igenis érdekled és igenis tudnád kib*szotul szeretni :)
2012. aug. 29. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én csípem az ilyen romantikus rómeókat... Tiszta gáz, nekem tök ciki lenne, a szomszédok elől is elbújnék, ha az ablakom előtt ácsingózna valaki... Na mindegy.

A romantikus randi helyett akár viheted egy szórakoztató randira is. Mehettek állatkertbe. Az tök jó. És sokat meg lehet tudni a másikról közben így is.

És könyörgöm, plüss akármit ne vigyél! Így fog téged elkönyvelni, hogy egy érzékeny lelkű nyámnyila vagy!

Legyél laza, és humoros. A humor a legfontosabb ilyenkor, nem a romantika, arra ráértek később, ha már szerelem lesz köztetek, akkor több értelme is van...

2012. aug. 29. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Bocs!

Javítás, nem csípem az ilyen romantikus rómeókat!

2012. aug. 29. 13:46
 8/10 taylortimothymatthew ***** válasza:
100%
Attol hogy kedveskedni akarsz valami aranyos dologal neme gyenlö azzal,hogy nyámila érzelgős tipus vagy.
2012. aug. 29. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Így van, nem feltétlenül utal erre, de legtöbb esetben erősen erre utal...
2012. aug. 29. 14:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Majd igyekszem. ;)))

2012. aug. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!