Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes célszerű ismerkedni? Szerelmesnek lenni?
az a baj h sajnos sok a fake.
de ha szerencséd van akkor kifoghatsz vmi normálisat:)
Nem érdemes mert ritka hogy találsz olyat aki jól néz ki. Ha még is jól néz ki akkor meg valami gond lehet vele ha már arra kényszerül hogy neten keressen párt.
Egy jó csaj simán talál magának párt az ismerősei között, ha mégse akkor lehet hogy kicsit zaccos és azért nem beszél vele senki.
Persze sokan találják meg ott a párjukat. És általában hosszabb ideig is tart. Főleg ha nem a külső számít, mert akkor a személyiségével fog meg inkább. Persze nem árt ha valós személy és nem 100+kmre lakik tőled.
Az ilyen sulitárs meg ismerősismerőse-belterjes dolgok nem szerencsések.
Ja és "ne akkor legyél szerelmes" amikor beszélgetsz valakivel hanem ha már jó párszor találkoztatok már.
Sztem nem mindig jó neten ismerkedni.:S
Nekem is pl. van egy srác,felvett msn-re,tök aranyos meg minden,de nem igazán az esetem.:S És nemsokára lehet találkozunk (másik városba lakik),neki eléggé bejövök.:/És kajak nem tudom mit csináljak..meg ő komolyabb kapcsolatot szeretne.:S Én meg még azért nem.. (15 vok)
Rossz érzés.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!