Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a célszerű? Pls.

Figyelt kérdés
Másfél éve van barátom....nagyon szeret én is szeretem őt...de az utóbbi időben azt vettem észre rajta, hogy a barátai tudják őt befolyásolni pl( amikor azt mondom neki, hogy találkozzunk, vagy ha nem tudunk találkozni akkor legalább msn-re jöjjön fel mert fontos lenne beszélni) olyankor a barátai azt mondják neki " hát ne a nőd hordja a nadrágot, illetve ne legyél papucs" (szerintem ebben semmi "papucsság nincsen ha megkérem tőle, hogy jöjjön mert kéne beszélnünk...)) és többször is megigért nekem pár dolgot ami nekem fontos és végül nem tartotta be, nagyon féltékeny típus...a féltékenység az ott tart, hogy "nélküle sehová". Kérdeztem tőle akar-e szünetet tartani, mert ez így nem jó, hogy őt lehet befolyásolni....meg, hogy az én kéréseimet nem veszi semmibe....de azt válaszolta nem akar...soha nem akar még 2 nap szünetet sem...akkor mit tegyek, hogy újra a régi legyen??? ( mindenhová engedem....nem korlátozom, bízok benne) vissza akarom kapni......................
2011. szept. 25. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:

egy ideig szard le

majd észhez tér

vagy ezt, amit leírtál mondd meg neki is

2011. szept. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!