Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez? Mennyi idő után célszerű lefeküdni egy sráccal?
márpedig az érzéseiden múlik!
tanulj pszichológiát és meglátod hogy hazudik-e épp a srác avagy nem.
egyszerű
Pedig nagyon is az érzéseidre kell hallgatni, hiszen erre nem létezik törvény! A srácok nem egyformák... valaki képes hónapokat küzdeni egy éjszakáért, valaki akkor is hűséges és kitartó, ha még össze sem jöttetek, már lefekszel vele.
Én általában az érzéseimre hagyatkozom! Nem azon agyalok, hogy a srác mennyire lehet megbízható, a saját érzéseimet veszem figyelembe! Első randin semmiképpen nem fekszek le senkivel, aztán másodikon, harmadikon már kóstolgathat... pár hét (3-4) biztosan eltelik mire lefekszek vele, akkor is ha a megérzéseim azt súgják nem csak kihasznál! Viszont sajna előfordult olyan is, hogy a 3 hónapos kapcsolatomban egyáltalán nem volt szex, mert nem éreztem úgy hogy rátudnám bízni a testem, hogy szeretném ennyire, nem éreztem rá késztetést egyáltalán. Szakítottunk is inkább...
Neked kell érezned, hogy mikor alakul ki a testi vonzalmon felül az a bizalom is, ami ehhez szükséges. Ha ez megvan tedd meg, és ha még sem úgy alakul ahogy szeretted volna, akkor NE magadat hibáztasd, hiszen te vártál, amíg kialakult a totális bizalmad feléje, az hogy ő átvágott, már nem a te hibád... 20/L
én 13 hónapot vártam, majd hozzá mentem a férjemhez, ezt követően feküdtünk le. Akkor 19 éves voltam. Most 28 vagyok és még mindig Ő a férjem :)
Pont a húgommal beszéltem a napokban erről és neki is elmondtam, hogy csak akkor feküdnék le valakivel, ha már ismerem és szeretem. 2 hét alatt nem lehet kiismerni valakit szerintem, sőt 2 hónap alatt sem nagyon. Fél évet mindenképp várnék. Máskülönben egy köpőcsészének érezném magam... A szex nem elsődleges. Fontosabb, hogy ismerjem, megbízzak benne, jól érezzem magam a társaságában. Ha ezek megvannak, akkor jöhet a szex.
2 hét után még ott a rózsaszín szemüveg rajtad. Nem tudsz megítélni mindent helyesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!