Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne célszerű tennem? 20f
pár napja szakítottunk barátnőmmel, azóta én csak vergődöm. Már minden lehetőséget kiveséztem, de a végkifejlet mindenhogyan teljesen abszurd. Nem egy barátom próbál felhúzni a padlóról, de nagyon nehezen megy... még lány barátaim sem értik meg őt, hiába nők ők is...
Én viszont nagyon szeretem azt a lányt... azóta is várom vissza, vissza akarom kapni... :/ a kérdés arra irányulna, hogy van aki azt mondja, h ha annyira szeretem, harcoljak érte.. meg is tenném, ha tudnám, hogy pozitívan fogadná. Más meg azt mondja, hogy nem szabad nekem nyitni felé, hanem ez az ő dolga lenne. Hogy ne írjak neki, ne hívjam fel, próbáljak vele ne összefutni, hanem majd ha ő úgy érzi, visszatalál hozzám.. meg h alapozhatok arra, hogy ez nagyon abszurd volt. A második lehetőséget "csinálom" jelenleg, azóta 1x beszéltünk, többször sajna még nem... Nagyon nagyon fontos lenne nekem ez a lány, szóval ha valaki tud valami értelmeset, hogy mit lehet ebből kihozni, kérem ossza meg velem :)
Örülj neki hogy megszabadultál tőle. Egy okos mondás
Nincs nő, nincs sírás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!