Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is ennyire gáz, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ennyire gáz, h én 17, a barátom pedig 23 éves?

Figyelt kérdés

szval mostanában egyre több ilyen megjegyzést kapunk a barátommal,h ti vagyok hozzá,ő idős hozzám stb..szerintetek is ennyire gond ez a korkülönbség,már 1 éve és 2 hónapja együtt vagyunk,jól megvagyunk,és nem értem miért vannak ezek a támadások?talán irígyek ezek az emberek a boldogságunkra?

Egyébként is,az ilyen emberek szerint mit kellene tennem,hagyjam ott,csak azért,mert fiatal vagyok,bulizzam ki magamat,később pedig nézzem végig a boldogságát más lánnyal az oldalán,mikor én is lehetnék a szerencsés?

2012. aug. 28. 18:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
úgy látom egyre többen értenek egyet azzal h irígyek az emberek...eléggé sajnálatos,h mindenkinek könnyebb a mást megszólni,mással törődni,ahelyett,h a saját dolgait intézné...
2012. aug. 28. 19:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem sok, bár még csak 17 vagy. De ha már régóta együtt vagytok, és szellemileg sincs nagy különbség köztetek, (éretten gondolkozol) akkor szerintem sincs ezzel semmi gond. :) Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak.
2012. aug. 28. 19:21
 13/22 A kérdező kommentje:
ASOT!igen,természetesen vannak szintek,de véleményem szerint csak ott,ahol az egyik félnek még úgymond nincs magához való esze...de ha úgy vesszük,akkor én is 16 éves voltam,mikor összejöttem a 22éves barátommal,viszont ott én már tudtam h mit akarok,h nem engedem h kihasználjon..és ez így is van a mai napig..! :)
2012. aug. 28. 19:23
 14/22 ASOT ***** válasza:

a 14 akkor is nagyon kevés! Más korosztály más kategória! :)

15-nél nevezzük gimis szakközepes korosztálynak az más.

2012. aug. 28. 19:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha elég érett vagy 17 éves létedre, akkor a 17-23 párosítás szerintem még belefér. Ha nektek így megfelel, akkor meg ne törődj mások véleményével! Engem meg azért néznek hülyének olykor, mert nem szexelek, mivel a testiséget kizárólag kapcsolaton belül tudom elképzelni. Megvannak a normák, amik szerint élek, mások pedig nem érdekelnek. Úgyhogy ne tépelődj ezen :)
2012. aug. 28. 19:29
 16/22 A kérdező kommentje:
utolsó..nagyon is igazad van :) igen,próbálok nem törődni ezekkel az emberekkel,de mivel falun lakom(és itt ugyebár elég sok a pletykás rosszakaró)kicsit nehéz..de majd igyekszem:)
2012. aug. 28. 19:32
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem sok én is 16 voltam amikor összejöttem az akkor 22 éves barátommal :) és még mindig együtt vagyunk és nagyon szeressük egymást :)

21/l

2012. aug. 30. 17:25
 18/22 anonim válasza:

Ha az együtlétet TE is élvezed, akkor semmi baj, persze ne feledd el átgondolni te magad, és most zárd ki a külvilágot: teljesíti minden vágyadat??

Jó vele igazábol lenni, vagy csak jó a sze xben (tapasztalt)?

2012. aug. 30. 19:47
 19/22 A kérdező kommentje:

Utolsò elõttinek köszõnöm ès kívânom,h legyetek továbbra is ilyen boldogok!

Utolsô,nem minden csak a szex körül forog...ès mivel èn mèg nem voltam elötte fiûval,ezèrt nem eröltette ès majdnem 1èvig nem volt szex,de 3hónappal ezelõtt megtörtènt,ès neki adtam magam,ès nagyon èlveztem(tük),annyira gyengèd ès figyelmes volt...ès igen,nagyon is tapasztalt!:-)

2012. aug. 30. 20:49
 20/22 anonim ***** válasza:
nekem 24 évesen volt 16 éves barátnőm. Lehet, hogy néztek az emberek, de les..rtam, mert sokkal érettebb volt a gondolkodása mint a vele egykorúaknak.
2012. nov. 16. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!