Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csesztem el?

Figyelt kérdés
Volt egy lány egy hónapja udvarolt nekem. Kicsit tartottam a kapcsolattól mert az exe állandóan jött utánnunk, figyelt minket stb. (nagyobb darab mint én) volt most egy fontos vizsgám amire másfél hétig tanultam és megmondtam neki hogy ez fontos nekem és nem tudok annyit vele lenni. Persze a napi 2 óra min. megvolt. Elöző héten dobott most terjeszti azt a haverjaimnál hogy én voltam a szemét. Megmondjam neki hogy mi miért volt v. felesleges?Lehet még vmi köztünk?
2012. aug. 27. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt nem te cseszted el. Ha a lány hülye.. már bocs hogy ezt mondom, akkor az ellen nem tudsz mit tenni. Ha nem bírja föl fogni, hogy tanultál és ezért nem voltál elérhető akkor ne haragudj, de neki alacsony az értelmi szintje. Szerintem nem éri meg foglalkozni vele.

16/L

2012. aug. 27. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!