Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a baj? Mit csesztem el a csajnál?
2 éve nagyon megtetszett egy csaj. Tegnap életem legnagyobb lépését tettem meg!
Felhívtam telefonon!
2 évig tartott míg eljutottam odáig, hogy felmertem hívni. Tegnap végre megtettem, és el is mondtam neki, hogy ilyen sokáig tartott összeszedni a bátorságomat, és rengeteget őrlődtem, h végre meg tegyem ezt az igen nagy lépést. Egy kicsit remegett és dadogott a hangom mert nagyon féltem nehogy elcsesszek valamit. Miután ezt elmondtam, egyből mondta, h bocsi de éppen lemerülőben van a telefonja és le kell raknia. Mondtam, h jó, elhiszem, hogy nem hazudik. Aztán lerakta. Ma próbáltam hívni, de nem vette fel. Szerintetek mit csináljak?
Lerázott mert vagy nem tudott erre mit mondani vagy egyáltalán nem tetszel neki.
Nincs már másik pasija? Akkor az a főok.
Az a helyzet, h nagyon félénk és visszahúzódó vagyok!
Még soha nem is voltam nővel, még csak nem is csókolóztam, de még egy lánynak sem fogtam meg a kezét. Tiszta görcs és feszület vagyok, ő volt az első lány akinél kezdeményeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!