Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehetett a baj? Mit cseszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a baj? Mit csesztem el a csajnál?

Figyelt kérdés

2 éve nagyon megtetszett egy csaj. Tegnap életem legnagyobb lépését tettem meg!

Felhívtam telefonon!

2 évig tartott míg eljutottam odáig, hogy felmertem hívni. Tegnap végre megtettem, és el is mondtam neki, hogy ilyen sokáig tartott összeszedni a bátorságomat, és rengeteget őrlődtem, h végre meg tegyem ezt az igen nagy lépést. Egy kicsit remegett és dadogott a hangom mert nagyon féltem nehogy elcsesszek valamit. Miután ezt elmondtam, egyből mondta, h bocsi de éppen lemerülőben van a telefonja és le kell raknia. Mondtam, h jó, elhiszem, hogy nem hazudik. Aztán lerakta. Ma próbáltam hívni, de nem vette fel. Szerintetek mit csináljak?

2012. ápr. 12. 18:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad. te hány éves vagy?
2012. ápr. 12. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Hajítsd el a telefonod, legközelebb, ha tetszik valaki fogd a segged, és menj oda hozzá.
2012. ápr. 12. 18:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát én 18 vagyok. Egy darab nőm nem volt még, de túlságosan hozzá szoktam ahoz hogy nem is erőlködöm hogy legyen. Bár én ráérek még pár évig, a te helyzeted nagyon rossz.
2012. ápr. 12. 18:47
 14/22 anonim ***** válasza:
30 éves???? Már nem azért de én 13 vagyok és már van barátom. De nem akartalak kigúnyolni. Hol ismerted meg? Munkatárs? Vagy még suliba jársz? Esetleg buliból?
2012. ápr. 12. 18:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Ennyire azért nem kéne... Fogsz még te is koppanni, kis 13
2012. ápr. 12. 18:50
 16/22 A kérdező kommentje:

buliba?

soha nem voltam sehol, nemhogy bulizni.

munkahelyen

2012. ápr. 12. 18:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Na ez a te problémád. Magányos vagy. Ez nagyon rossz dolog. Nekem vannak haverjaim, én könnyebben szerezhetnék nőt, mozdulj ki, szerezz barátokat, bulizz, előbb ez, utána a nők jönnek a bulival.
2012. ápr. 12. 18:53
 18/22 <random> ***** válasza:

A helyzet az, hogy valószínűleg (úgy nagyjából 99% eséllyel) nem vagy az esete.Sajnos ez van, annak a valószínűsége hogy egy érzelem kölcsönös legyen, mindenféle találkozás nélkül meglehetősen kicsi. Ezért érdemes lenne ha a jövőben több vasat tartanál a tűzbe, és megpróbálnál egy picit gyorsabban lépni...

Hidd el, sokadszorra minden sokkal gyorsabban és könnyebben megy. Csak egy kis bátorság kell neked, semmi más.

2012. ápr. 12. 19:00
 19/22 anonim válasza:
Van pénzed?
2012. ápr. 12. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne hallgass az ostoba hozzászólókra, arra kérdésre, hogy van-e pénzed még csak ne is méltóztass válaszolni, mert egyrészt semmi köze hozzá, másrészt aki így akar magának párt találni az eleve nem normális.

Elmondom, hogy szerintem milyen hibákat követtél el, ami miatt ne érezd magad rosszul, mert minden férfi elkövette már ugyanezeket a hibákat! Először is azt tetted rosszul, hogy 2 évig vártál, az sem jó, húzás, hogy már az elején kiterítetted a lapjaidat, hogy mennyi ideig őrlődtél és, hogy mennyire tetszik, másik meg szimplán a magabiztosság hiánya (ez a legnehezebb). Sajnos már nincs sok esély, hogy ezzel a hölggyel elérj valamit, de tanulhatsz belőle, mert SOHA, SOHA sem késő elkezdeni "csajozni"!

Azt jól írták az előttem szólók, hogy barátokra lenne szükséged, ha sokat vagy emberek között és beszélgetsz attól megnő az önbizalmad továbbá kiszélesedik az ismeretségi köröd. Amit szerintem tenned kéne az az, hogy minden reggel amikor a tükörbe nézel azt mondod, hogy ma egy új nap és változni fogok! Kezd apró lépésekkel pl. menj el fodrászhoz (ha kopaszodsz ne próbáld rejtegetni inkább vágd le jó rövidre saját tapasztalat 16 évesen kezdtem kopaszodni nekem bevállt), ha szakállad van próbálj ki más fazont ami előnyösebb vagy éppen növessz egy kicst. Próbálj másképp öltözködni, nem kell a legújabb divat szerint, de legyél elegánsabb, ha szemüveged van abból is beruházhatnál egy modernebb keretre. Esetleg sportolj egy kicsit a sport remekül növeli az önbizalmat különösen egy önvédelmi sport (pl. krav maga, defendo vagy eskrima stb.. ez nekem is bevállt és nem kell hozzá semmi sport múlt és lehetőséget ad új barátokat szerezni) vagy változtass étrendet az is jót tesz a közérzetnek, ha egészségesebben táplálkozol.

A 30-as évek eleje még az egyik legszebb kor egy férfi életében, még semmiről sem maradtál le! Tudom, hogy nem könnyű a változás és a legtöbb ember fél tőle, de én is ilyen voltam régen, egyszer elhatároztam és sikerült megváltoznom neked is sikerülni fog! Remélem tudtam olyat írni, ami segít rajtad! Sok sikert! 23/F

2012. ápr. 12. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!